Quick & Brite terug in de clubs

Partyscene Redactie | 22 november 2006
headlines

De komende tijd zijn de mannen van Quick & Brite, Mike.tv en Toni Little, weer te vinden in het Nederlandse clubcircuit. Met de release van een tweede album in zicht, treden de heren 21 december op in Atak te Enschede.

Hiernaast hebben ze DDVJ collectief Hobby Deluxe opgericht. In december is Hobby Deluxe live te zien in o.a. Tivoli en Sugarfactory.

Quick & Brite

Het tweede album van Quick & Brite, toepasselijk Album gedoopt, is bijna af. De opvolger van Young Urban Professionals bevat stevige rock- en hiphopelementen, vocalen en synthgitaren. De beats zijn boos en hard, de melodieën net even wat subtieler en viezer. Kortom: een lekkere vuig album. Voorafgaand aan de nieuwe plaat brengt Quick & Brite medio februari de mini-cd Predator uit met nieuwe tracks en remixen. Het worden dus drukke tijden voor Mike.tv en Toni Little! Want naast Quick & Brite vormen ze samen met DJ Markiss (FCK) het nieuwe project Hobby Deluxe. Dit DDVJ collectief zet een ruige en vette set neer die extra dynamiek krijgt door de visuals en live acid improvisaties.

www.quickandbrite.nl

www.hobbydeluxe.nl

www.myspace.com/quickandbrite

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws