Dubbele Drum & Bass premire in Leiden

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Beide artiesten zullen bij Fever voor het eerst het Nederlandse publiek trakteren op een smakelijke selectie van hun binnenkort te verschijnen vervolgalbums. De DJs worden ondersteund door de Engelse vocaliste: Deeizm.

Kopstuk van de avond is de uit Cambridge afkomstige Nu:Tone. De Engelsman, die eerder al voor opschudding zorgde met zijn rollende soulvolle tracks, tekende in 2003 bij het invloedrijke label van London Elektricity: Hospital. Twee jaar en vele singles (waaronder een remix voor Roni Size en een productie voor Jenna G) later, bracht hij daar zijn debuutalbum Brave Nu World uit. Als gevolg van dit succes toerde Nu:Tone onder andere door Amerika, Azi en Australi. Inmiddels is hij druk bezig met zijn nog naamloze vervolgalbum dat begin 2007 uit zal komen op Hospital. Verwacht een selectie verse Nu:Tone hits en een hoop ander goeds van onder andere Hospital labelgenoten High Contrast en Logistics.

De andere headliner van de avond is Makoto. De Japanner maakt sinds 1999 furore als onderdeel van Good Looking het legendarische label van LTJ Bukem waar hij onder andere in 2003 zijn soulvolle debuutalbum Human Elements uitbracht. Na dit succes volgde de release van de moderne klassieker Golden Girl (met MC Conrad). Bovendien nam hij recentelijk een aantal rake remixen op voor toplabels als V Recordings, Bingo en Innerground. Tijdens Fever zal Makoto zijn langverwachte tweede album Believe In My Soul promoten. Kortom: heerlijke soulvolle sounds om je vingers bij af te likken.


Makato

Deze soulvolle meesters zullen ondersteund worden door Drum & Bass diva Deeizm. Als vaste vocaliste van Makoto toerde de Engelse in het verleden meerde malen rond de wereld. Recentelijk nam ze samen met onder andere Makoto en Kabuki tracks op voor labels als V Recordings en Valve. Tevens trad ze op als leadzangeres met het liveproject van Craggz & Parallel Forces dat deel uitmaakt van hun album Northern Soul.

Naast de vooruitstrevende, soulvolle muziek waar Fever voor staat, doen de vaste hosts (Lenzman, Scarr en Dan Stezo) er ook dit keer weer alles aan alle zintuigen te stimuleren. Gestroomlijnde visuals van VJ Elry, exotische hapjes, subtiele geuren en vers bereide cocktails staan allemaal op het programma.


Fever
Met Nu:Tone, Makoto & Deeizm, Lenzman, Scarr & Dan Stezo
Zaterdag 9 december 2006
LVC, Breestraat 66, Leiden
Aanvang 23:00, entree 10 EUR

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws