Oh baby Hed Kandi baby

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het wereldberoemde en populaire Engelse concept komt weer terug naar Den Haag om de stad in de ultieme Anton Geesink houdgreep te nemen.

Hed Kandi, bekend van o.a. de vaste club avonden in Ibiza en de cd reeks waarbij het artwork een prominente rol speelt, is al geruime tijd een niet meer weg te denken concept in Nederland.
Met residenties in Hotel Arena in Amsterdam, Club Vie in Rotterdam, de Effenaar in Eindhoven en natuurlijk het Paard van Troje in Den Haag is het concept sterker dan ooit tevoren.

De laatste Hed Kandi in Den Haag met o.a. Tom de Neef en Paul Wilkins was dan ook vroeg op de avond compleet uitverkocht en een daverend succes!
Ditmaal is het de beurt aan de Engelse Hed Kandi DJs Phil Faversham en Andrew Daniels om het Paard te rocken!

Phil Faversham runde samen met de altijd nog even populaire Pete Tong (o.a. bekend van Radio One) het legendarische FFRR label en was verantwoordelijk voor de release van classics van legendes als Lil Louis Vega, Frankie Knuckles en Armand van Helden. Ook Nederland heeft Phil Faversham inmiddels omarmd en de vele verzoeken hebben er voor gezorgd dat het alweer zijn 3e optreden dit jaar wordt op een Hed Kandi in Nederland.



Andrew of voor zijn vrienden Andy Daniels begon zijn carrire in Houseland met DJ'en en het organiseren van feesten in Manchester in 1989.
Met residenties over heel de UK draaide hij zijn favoriete plaatjes samen met o.a. Erick Morillo en Sasha. Andy heeft plechtig beloofd niet onder te doen voor zijn collega Hed Kandi DJ. Uit regelmatig telefonisch contact met de Engelse DJ komt naar voren dat hij meer tijd dan ooit tevoren in de voorbereiding van dit optreden stopt.

De tweede zaal staat zoals altijd compleet in het teken van Neerlands trots.
Hier zullen Stef Vrolijk, Baggi Begovic en Lucien Foort de zaal uit zijn voegen laten barsten. Lucien Foort is zonder twijfel de meest swingende draaiende neger die Nederland rijk is en ook de Back2Back setjes van Stef met zijn maatje Baggi krijgen lovende kritieken.

Hed Kandi zou Hed Kandi niet zijn als niet heel het Paard van Troje tot in detail wordt omgetoverd tot een Hed Kandi hemel op aarde. Naast het altijd overweldigende Hed Kandi decor is dit keer ook de toiletjuffrouw uit Engeland overgevlogen om de bezoekers ook tijdens de pauzes de echte Hed Kandi feeling mee te geven. Hed Kandi euforie is gegarandeerd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws