Deep Dish maakt space muziek

Partyscene Redactie | 21 november 2006
headlines

Deep Dish gaat een track maken die wordt opgedragen aan de ruimtevlucht van Anousheh Ansari. Zij was de eerste vrouwelijke ruimtetoerist in de geschiedenis.

Op 18 september klom de Iraanse Anousheh Ansari aan boord van een Russisch ruimteschip en werd de ruimte in geschoten naar het International Space Station. Ze verbleef er tien dagen en betaalde 20 miljoen dollar voor haar ticket. Slechts drie mannen gingen haar voor. Met haar trip wilde ze jonge mensen over de hele wereld inspireren om hun dromen na te jagen. Sharam Tayebi van Deep Dish is al lang bevriend met Anousheh Ansari en wilde daarom een muzikale bijdrage leveren om haar missie te ondersteunen. “Anousheh has demonstrated that no dream is too big when you put your heart and soul into it,”vertelt Sharam. “My challenge and joy was to create a track that captures the spirit of her mission.”  

deep dish

 

Be The Change is die track geworden en het nummer heeft de typische Deep Dish sound. Be The Change wordt binnenkort uitgebracht op single en alle opbrengsten gaan naar goede doelen die door Anousheh Ansari worden ondersteund, zoals de Make-A-Wish Foundation, X Prize Foundation en de Ashoka Foundation. Je kunt het nummer beluisteren op de sites van Anousheh Ansari en Deep Dish.

Surf voor meer info naar www.anoushehansari.com en naar www.deepdish.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws