Heftig weekend in 11

Partyscene Redactie | 20 november 2006
headlines

Het belooft voornamelijk een erg uitbundig weekend te worden in de 11. En niet in de laatste plaats vanwege de acts die er geboekt zijn. Vrijdag geven de Detroit Grans Pubahs acte de presence en zaterdag zetten de Wighnomy Brothers 11 op stelten. Genoeg reden dus voor een bezoekje aan de club aan de Oosterdokskade.

Detroit Grand PubahsNa een pauze van enkele maanden, keert Red Hot weer terug in 11. Red Hot staat bekend om zijn vaak aparte artiest keuze. Zo presenteerde zij tijdens de laatste editie in augustus de Berlijnse DJ Naughty en de Rotterdamse band Applegarden. Aanstaande vrijdag is de eer voorbehouden aan de Detroit Grand Pubahs. En dat is nou echt een band die je een keer live gezien moet hebben.

De Detroit Grand Pubahs bestaan uit de heren Mack Goudy Jr. en Andy Toth. Dat het duo dol is op pseudoniemen blijkt uit de vele vreemde namen waaronder zij opereren. Mack Goudy luistert naast Paris the Black Fu tevens naar de naam Schizophrenic Brainchild of Funkno, terwijl Toth verder door het leven gaat als Dr. Toefinger en The Scientific Thinger. Wie denkt dat hiermee al het merkwaardige gezegd Wighnomy Brothersis, komt bedrogen uit. De Pubahs presenteren doorgaans een avond vol entertainment, gekkigheid en uiteraard een stevig portie electro, miami bass, en booty-shaking beats.

Zaterdag zal het er in de 11 weer heftig aan toe gaan. Dan zullen de Wighnomy Brothers namelijk plaats nemen achter de decks om de 11 eens flink op z'n kop te zetten. Ook de Wighnomy Brothers zijn niet vies van een uitbundig optreden vergezeld van een even uitbundig drankgebruik. De Brothers danken hun populariteit in Nederland voornamelijk aan hun vette optredens op Awakenings en in clubs als Doornroosje en de Paradiso. Natuurlijk is de nestor van Static, Bart Skils, ook aanwezig om de avond in goede banen te leiden.

  • Vrijdag: Red Hot
  • Live: Detroit Grand Puubahs (Det.Ele.Funk)
  • DJ's TJ Kong (Compost Black), Olaf (Teleskope)
  • Zaterdag: Static
  • DJ's: Wighnomy Brothers aka Robag Wruhme & Monkey Maffia, Bart Skils
  • www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws