LittleSins presents Sins @ XMas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In een tijd dat de nachten langer zijn dan de dagen heeft de crew van LittleSins weer een aantal opwindende verleidingen voor jou op het programma gezet! Wederom zullen ze gaan bewijzen dat de feesten van LittleSins een ware verslaving zijn. Als je er nmaal van geproefd hebt, wil je niks anders meer!

Voor het spannende Kerstfeest op zaterdag 23 december a.s. heeft LittleSins bij Den Bosch een prachtige locatie gevonden. Deze romantische en intieme locatie straalt de sfeer uit van de LittleSins boot in Antwerpen waar het allemaal ooit begonnen is. Groot voordeel is echter dat deze locatie niet kan varen en voorzien is van alle luxe van onze moderne tijd (airco, veel en schone toiletten etc). De uitstraling van deze locatie zal iedereen weer doen terugdenken aan die vertouwde stoute party's met veel spannende en donkere hoekjes!

Op het KERSTMAAL staan niemand minder dan; JOHAN GIELEN, THE FREAK, G-SPOTT, Santito, Energy en Peter Woodz. LittleSins kan jullie ervan verzekeren dat met deze line up het weer erg smakelijk gaat worden tijdens deze heerlijke hete nacht.

Om helemaal in hogere kerstsferen te komen, is de dresscode als volgt; dames mogen komen als een Sexy Christmas Girl met veel rood. De heren graag in het rood/zwart.

Behalve tickets (alleen te bestellen via www.littlesins.com) bestaat er ook de mogelijkheid om hotelkamers te boeken, zodat je na het feest met andere Sinners nog heerlijk na kunt genieten!
Wil je dit feest helemaal in stijl beleven dan biedt LittleSins, naast de gewone shuttle service, ook de mogelijkheid om per limousine van het hotel naar de locatie te gaan. Check www.littlesins.com voor meer informatie en mogelijkheden.

Andere spectaculaire LittleSins acties voor deze HOT XMAS NIGHT:

Win een helikoptervlucht
Aangezien er naast de locatie een mogelijkheid is om te landen, raadt LittleSins iedereen aan om per helikopter te komen en met een limousine weer naar huis te gaan! Om dat te stimuleren, wordt er een stel gratis thuis opgehaald en per helikopter naar de locatie gebracht. Vanzelfsprekend word je dan na het feest ook weer naar het hotel en de volgende dag weer naar huis gereden.
Boek dus NU je tickets met hotelkamer en maak kans op de helikoptervlucht!

Verloting van: Swingen, een lifestyle!
De schrijvers van het nieuwe boek; Swingen, een lifestyle hebben exclusief 5 exemplaren ter beschikking gesteld om te verloten onder alle deelnemers aan het LittleSins Kerstfeest. In dit baanbrekende boek geven de auteurs antwoord op de vele vragen rondom swingen.
Meer info over dit boeiende boek op www.swinginfo.nl

LittleSins Betalingssysteem
Vanaf nu biedt LittleSins het nieuwe, snelle en veilige betalingssysteem aan i.s.m. Paylogic . Makkelijk, direct en op meerdere manieren je ticket en hotelkamer betalen. Dit kan nu simpel, na eenmalige registratie bij Paylogic op de LittleSins website. Mooie bijkomstigheid hiervan is dat de bank- en administratiekosten bij LS nu flink omlaag gaan. Dit voordeel zal je terugzien in de ticketprijzen van volgend jaar voor deze gewilde feesten!

Wil jij samen met andere mooie en aantrekkelijke stellen een spectaculaire en intieme kerstnacht vieren? Boek dan snel de laatste kaarten en hotelkamers om deze onvergetelijke party mee te kunnen maken!

Check for more details, dresscode, rules, prices and packages www.littlesins.com



LittleSins presents Sins @ Christmas
Zaterdag 23 december 2006
Omgeving Den Bosch
22:00 tot 05:00 uur
Line up: Johan Gielen, The Freak, G-Spott, Santito, Energy en Peter Woodz.
Dresscode dames: Sexy Christmas Girl met veel rood
Dresscode heren: zwart/rood
Info & Tickets: www.littlesins.com / [email]info@littlesins.com[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws