A.S.S.: 2 area techno event

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een volle zaal werd getracteerd op prima opwarmsets van Jan Liefhebber en Kay D Smith, waarna Miss Djax met een live set het vuurwerk aanstak. Pet Duo kreeg daarna met gemak de zaal aan haar voeten met een harde en dwingende set met 2 mixers. In de kleine zaal brachten onder andere Jason & Argonauts en Wouter de Moor de mensen het hoofd op hol met een experimentele techno set.

Kortom, de vuurdoop van de nieuwe vorm van A.S.S. was zeer geslaagd te noemen, de toon is gezet. In de kleine zaal is er ruimte voor een experimentele mix van diverse elektronische stijlen, de grote zaal staat in het teken van de herkenbare stevige techno. Er is veel aandacht voor visuals, decor en lichten.

Uit Belgie komt Marco Bailey en is zonder meer de grootste Belgische techno-DJ van het moment. Hij wordt dan ook wereldwijd gevraagd om clubs in vervoering te brengen met zijn energieke, beukende techno. Amsterdammer Steve Rachmad is over de gehele wereld bekend als Nederlandse techno producer en dj. Steve is uitgegroeid tot n van de grotere Nederlandse techno-artiesten. Hij heeft een volkomen eigen geluid ontwikkeld met grote invloeden uit Detroit, wat hem de naam opleverde van 'grondlegger van de Nederlandse 'Detroit-techno'. Uit Rotterdam komt Secret Cinema. Secret Cinema staat bekend als een van de beste live techno acts ter wereld. Zijn sets bestaan uit hypnotiserende melodieen, stevige beats, stuwende baslijnen en dwingende ritmes vol met energie en spanning. De grote zaal zal worden opgewarmd door residents Tom Noah en Sander May en beelden op groot scherm zijn afkomstig van VJ Fury.

De kleine zaal is gereserveerd voor Ille Bitch en de Man zonder Schaduw. De muziek van Ille & De Man laat zich maar moeilijk in een hokje stoppen. Als geen andere act mixen de heren verschillende stijlen door elkaar, met een resultaat dat vaak even geniaal als onvoorspelbaar is. Met hun act gaan ze verder dan alleen het draaien van plaatjes, maar toch staat de muziek altijd centraal.

Kaarten voor dit heerlijke technofeestje kosten 13 euro in de voorverkoop (ex fee) en 16 euro aan de avondkassa. Om 23 uur worden de deuren opengegooid en kan het feest beginnen. Om 05 uur wordt de laatste plaat op de tafel gelegd. Er zal de hele nacht, de laatste om 05.27 uur, een nachtbus rijden van poppodium Boerderij naar Den Haag CS en zal stoppen op diverse haltes. Check www.htm.nl voor meer informatie.Zaterdag 18 november 2006
A.S.S. 2 area techno event
Line-up: Steve Rachmad, Marco Bailey, Secret Cinema (live), Ille Bitch & de Man zonder Schaduw, Tom Noah vs Sander May, VJ Fury
Aanvang 23 uur tot 05 uur, toegang 13 euro (ex fee) / 16 euro avondkassa
Voorverkoop via Ticketbox outlets

Locatie: Poppodium Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer
www.boerderij.org /www.asskicking.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws