Terug naar de iT

Partyscene Redactie | 15 november 2006
headlines

Komende vrijdag 17 november neemt dj Jean je terug naar de roemruchte jaren van de iT. De heerlijke clubhouse en clubtrance klappers zullen je opnieuw als een puber laten voelen.
Jan Engelaar aka dj Jean
De voormalige iT resident is namelijk op de tweede editie van Club Vintage in Tivoli de Helling te gast.  Jan Engelaar behoeft geen introductie, hij is nog steeds één van meest gevraagde dj’s ter  wereld. Eind jaren ’80 begon hij als scratch-kampioen, maar in de jaren ’90 brak hij pas echt door. Samen met Manfred Langer en Marcello maakte hij de Amsterdamse iT tot één van de meest legendarische en wereldberuchte clubs ooit. Voor Club Vintage komt hij speciaal een set draaien met alleen de platen uit die tijd. Ben je te jong om ooit in de iT geweest te kunnen zijn? Dit is je kans voor een ‘peep in the past’ op muzikaal gebied. Tip: draai deze week vast wat oude iT cd’s om vast in de stemming te komen!

Jean wordt bijgestaan door dj Pure. Als resident van Trèsor in Berlijn en het Nijmeegse Doornroosje weet hij om welke platen het gaat. Hij is een van de medeoprichters van de legendarische Planet Rose feesten en draaide daar onder andere met helden als de Acid Junkies, Jeff Mills en Dave Clarke. De avond wordt opgewarmd en afgesloten door resident DJ Maze. De entreeprijs is trouwens ook uit de jaren ’90: deze bedraagt slechts 8 euro.

www.tivoli.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws