Give4Life: MSN en Dance4Life organiseren spectaculaire fundraise-actie

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hiermee roepen zij jongeren op om vier euro te doneren voor de aidsbestrijding. De gehele opbrengst van deze actie gaat naar de jongerenprojecten van de partners STOP AIDS NOW! en MYBODY in de meest door hiv en aids getroffen gebieden.

Onder het motto Give4Life zullen jongeren worden opgeroepen om vier euro te doneren, vr het leven. Dit kunnen zij doen door geef te smsen naar 2020 (4,10). De jongeren betalen via de bedanksmsjes die zij zullen ontvangen van Dance4Life ambassadeurs Tisto, Giel Beelen (3FM) en Miljuschka (TMF).

Buddy4Life
Onderdeel van de actie is de lancering van de Windows Live Space van de Dance4Life-ambassadeurs Tisto, Don Diablo, Miljuschka en Giel Beelen. De vier buddys van deze Space zullen via www.buddy4life.nl jongeren oproepen om net als hen vier vr het leven te geven. Daarnaast zijn er op deze space verhalen, fotos en filmpjes te vinden rondom het ambassadeurschap van het viertal. Het is uniek dat vier bekende Nederlanders samen een Space openen.



Mega hoofdprijzen
Jongeren die vier euro gedoneerd hebben kunnen via de Space van de ambassadeurs drie vrienden uitnodigen om ook vier euro te doneren aan Dance4Life. Wanneer zij dit doen maken ze alle vier kans op een unieke Alternate Dance4Life multimedia PC. Wanneer de vier vrienden voor 25 november aan de actie deelnemen, maken zij daarnaast samen kans op de superprijs: een VIP-treatment tijdens het Dance4Life-event op 25 november in het Gelredome te Arnhem. Ook hebben de vier buddys de mogelijkheid om net als de vier ambassadeurs een eigen Space te maken.

Opbrengst
De opbrengst van de actie zal geheel ten goede komen aan de aidsprojecten van de partners van Dance4Life; STOP AIDS NOW! en MYBODY. Deze projecten zijn van groot belang in de strijd tegen hiv en aids omdat ze medicijnen, voorlichting, zorg, onderwijs en andere steun brengen bij de duizenden jongeren in de meest door hiv en aids getroffen landen.

Voetbalstadion per dag
Aids is de grootste bedreiging voor jongeren wereldwijd. De helft van alle nieuwe hiv-infecties vindt plaats onder jongeren. In Zuid-Afrika is zelfs 1 op de 4 jongeren genfecteerd. De meesten van hen worden niet ouder dan 35 jaar. Elke 7 seconden raakt er iemand genfecteerd met het ongeneeslijke aidsvirus. Dat is een voetbalstadion per dag. Maar aids kan bestreden worden, vindt Dance4Life. Ook in arme landen. Door goede voorlichting, meisjes weerbaar te maken, condooms, betaalbare aids-medicijnen en het wegnemen van stilte en taboes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws