F*ckers! rocked met sleazy dirty eclectic house in Outland

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Onder leiding van onder andere Erick E en enfant terrible Billy the Klit werd het publiek opgezweept gedurende deze hete nacht. Resultaat; Een mega sfeer, dirty sleazy eclectic house en de leukste mensen uit Rotterdam en omstreken. Dit alles zorgde ervoor dat het een memorabele nacht werd. Een nacht waar een vervolg op moet komen, in de overtreffende trap wel te verstaan.
F*ckers! really rocked Rotterdam!

Fashion it is!
Couturefreaks, Zeeman-warriors, H&M fetisjisten, D&G loverboys, C&A crea beas opgelet! Op zaterdag 9 December gaan alle remmen weer los tijdens een nieuwe editie van ht feest der tegenstellingen; F*CKERS!
Deze editie zal geheel in het teken staan van fashion. Van Zeeman tot D&G en van streetfashion tot polderfashion. Wie is het victim? De consument die doet wat de glossys voorschrijven of de streetfashion chick die gewoon een baggy broek met het passende arbeiders uitzicht aan haar kont hijst. Vanavond worden de tegenstelling weer flink uitgelicht onder leiding van Neerlands grootste artiesten, het beste entertainment, in de meest high tech club van Rotterdam n verre omstreken; Outland!

Give me a beat baby!
F*ckers! laat de leeuw in jouw los! Deze avond staat er weer een rij aan grote artiesten klaar om de alom geprezen sexy sound ten gehore te brengen. In een super sfeer zullen dj's als Dominique Base & Marc Benjamin de avond gaan openen. Deze jonge talenten zijn graag geziene gasten op de feesten van BSX. Met hun energieke platenkeus en een vleugje underground krijgen zij al vroeg op de avond de voetjes van de vloer en de handen in de lucht.

Onmiddellijk daarna zal Real el Canario met zijn originele sound het eclectische gemiddelde op zijn eigen manier opkrikken. Deze man die naast Chuckie de populaire Treetz feesten fleurt, draait met gemak honderden platen aan elkaar, door elkaar, over en onder elkaar.. Real rockt de House. Real el Canario bestormt momenteel de hitlijsten met zijn hit U Rock en maakt furore met zijn onlangs uitgebrachte CD.



Kijk in zijn agenda en je ziet dat Victor Coral niets te klagen heeft. Zijn vaste residenties op RUSH leggen hem nog altijd geen windeieren. Hij is niet alleen de juiste persoon voor een portie geile house, hij zorgt ook nog eens voor hordes zwijmelende dames voor de dj-booth. Verwacht van onze Victor een portie opzwepende sleazy dirty trashy (tech) house!

Met Bouncing Harbour en Curtir heeft Gregor Salto alweer zijn volgende successen te pakken. Zijn passie voor latin house gaat tot op het bot bij deze man. Afgelopen zomer was hij veel te spotten op de feesten van Sneakerz in Bloemendaal en Scheveningen. Deze avond gooit Gregor het op een stevige house tour met electro invloeden. Mis het niet, want n ding staat vast; stilstaan is gn optie en losgaan een absolute must!

Boem boem boem boem.. wie het niets zegt heeft Mr. Benny Rodrigues nooit live horen draaien. Met zijn eigenwijze manier van mixen weet hij elke crowd altijd in extase te brengen. Minimal, Techhouse, Electro en vleugjes onvervalste techno laten Outland beven op haar grondvesten.

De avond zal worden gehost door niemand minder dan Mc "Do what you like and blame it on the DJ, DJ DJ" Stretch. Misschien ken je hem wel van zijn performance tijdens Tisto in concert of van n van zijn andere performances. Na zijn spetterende optreden op F*CKERS! in augustus dit jaar, is Stretch wederom van de partij om jouw feestvreugde in woorden te vertalen!

Voorverkoop:
De kaartverkoop voor F*CKERS! is reeds van start gegaan en gaat erg hard. Zorg ervoor dat jij je ticket zo snel mogelijk bemachtigt en hiermee jouw stuk dansvloer en genot reserveert.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij TicketOnline.nl, Ticketbox en de Free Record Shops in Nederland of via de telefoon op 0900-300 6000. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 10,00 (ex fee).

Outland is geopend van 23.00 uur tot 06.00 uur. Wil je meer informatie over F*CKERS, surf dan snel naar de website; www.BSX-events.com

F*CKERS!
Venue: Outland Rotterdam
Doors: 23:00-06:00
Entrance: Presale 10.00 ex Fee
Line Up : Gregor Salto, Real el Canario, Victor Coral, Dominique Base, Marc Benjamin, Benny Rodrigues, MC Stretch

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws