Partyflock jubileert in Gelredome

Partyscene Redactie | 13 november 2006
headlines

Verjaardag op z’n Flocks

Flockers voor 1 dag massaal weg van de pcDance-community Partyflock bestaat bijna vijf jaar. Dat de initiatiefnemers deze verjaardag niet geruisloos voorbij laten gaan, is een understatement van de bovenste plank. Op 24 februari organiseert de website in samenwerking met The Matrixx en Q Dance een feest in het Arnhemse Gelredome stadion.

In het weekend feesten en doordeweeks met gelijkgestemden kritisch discussiëren over de dancescene; in vijf jaar is de essentie van Partyflock niet veranderd, de omvang echter wel. Bijna honderdduizend bezoekers weten maandelijks hun gang naar de dancesite te vinden.

Daarom is een voetbalstadion waarschijnlijk de enige plek waar zo’n verjaardag gevierd kan worden. Dus, zoals de krachten achter de site zeggen, doen ze het 'des Flocks': Groot! Op 24 februari 2007 is het Gelredome het toneel voor een indoor dance-event met meerdere muziekstijlen en area’s.

Over de programmering is verder nog niets bekend. Wel over de voorverkoop. Die start 18 november. Kaarten kosten vijfendertig euro.

Partyflock

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws