Extrema Music breidt uit met Petter, Eric de Man en Eva Maria

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Allereerst nieuw bij ExtremaMusic: Eric de Man! D Man is al jaren meer dan een dj en behoeft eigenlijk weinig introductie. De dj/producer schaart zich nu bij ExtremaMusic!

Ook nieuw bij Extremas boekingskantoor is de charmante dj Eva Maria! Naast de diepe electro neigt zij momenteel ook meer naar dito minimal, waarmee ze al een heerlijke sfeer neerzette op plekken als Awakenings, Dance Valley, Mysteryland en ongeveer alle Amsterdamse clubs. Onlangs nodigde D Robert-Johnson haar uit (!!!) n ze staat op Extrema New Years Eve!

Out now! De nieuwe 12 van Julien Chaptal (le Clic) op Remote Area van Dylan Hermelijn (2000andone)! Le Clic heeft als band al een fijne release op het Wolfskuil-label van Darko Esser uitgebracht en binnen redelijk afzienbare tijd zullen er meer releases van Le Clic verschijnen.

Ongewtijfeld n van s lands aanstormende dj-talenten is Nuno dos Santos. Hoe heerlijk was zijn set op Lowlands dit jaar?!

Inmiddels heeft de Nederlandse Portugees (of is het nou andersom?) zich bewezen als producer. Met muziekkameraad TJ Kong is hij gekomen tot de Circus Bells EP en binnenkort ligt er alweer een nieuwe release in de schappen. Watch out for Nuno & TJ..!

Maar er is nog zoveel meer heets vanuit de ExtremaMusic-burelen. Too hot to handle, too cold to hold. Check de ExtremaMusic-webstek en lees dat de wereldwijde boekingen van Petter vanaf heden via ExtremaMusic gaan, er nieuwe Extrema Outdoor sets online staan en je kunt er nieuwe sets van Funk DVoid, Darko Esser n van Le Clic op Static kunt luisteren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws