Infinity The First Official Edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De 1e editie van Xtra Large meets Infinity werd gehouden op 11 maart 2006 en was een groot succes, welke we vooral aan de geweldige bezoekers te danken hebben gehad en uiteraard de DJS, Marc "O", Michael Dieters en Eric van Kleef welke op dit feest direct het dak eraf knalden. Daarnaast hebben ook de entertainers Raymond, Ineke en Nathasja een geweldige avond weten neer te zetten, en niet te vergeten de Robotact van Metal Rob en Margret welke als Candy Girl lekkere snoepjes uitdeelde.

Op 24 juni 2006 vond de 2e editie van Xtra Large meets Infinity met het thema beach met zwembaden, een terrasje, en strandje tesamen met een lekkere line-up zoals Spider, Dazzle, Emjay en Infinity resident Marc O samen met opkomende talenten M.E.M. en Jellyfish.



Nu is het tijd geworden voor de 3e editie van Infinity en zullen we weer ons uiterste best doen om er samen met jullie een superavond van te maken. Wij hebben dan ook weer een verrassende line-up met zowel bekende als minder bekende DJs. Infinity wil ook minder bekende DJs een kans geven zich te kunnen profileren aan het enthousiaste publiek. Voor deze avond hebben wij de volgende DJs weten te strikken:

Area 1
Bas & Ram, Spider, M.E.M. en Marc "O"

UB welke o.a. bekend is van de Xtra Large en Crazyland zal het feest met zijn vocals ondersteunen.

Area 2
Michael Dieters, Solo, Trbon en Kyran J

Omdat het oog ook wat wil zullen onze Infinity entertainers Ray & Ineke ook weer aanwezig zijn en deze editie zullen zij worden bijgestaan door Patricia en Enjoyable-entertainment en zullen met veel plezier iedereen verrassen met hun shows.
Candy Girl Margret & Nathasja zullen wederom de lekkere snoepjes verzorgen.

Er zal deze avond geen dresscode zijn maar wij waarderen het wel als iedereen de moeite neemt om er leuk uit te zien dus, No Jeans & No Sneakers. Neem de gezellige sfeer mee naar Lexion Venue en verheugen ons op wederom een top feest.

Infinity zaterdag 16 december 2006
Lexion Venue
Open 23.00-06.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws