Vod- & Podcasting

Partyscene Redactie | 8 november 2006
headlines

Muziek downloaden wordt steeds populairder. Daarom springen dan ook steeds meer sites op deze rage. Maar je ziet door de bomen het bos niet meer.
Vodcast
Op Gespod.nl staat alles netjes gesorteerd. Je kan hier zeer veel Nederlandse en Belgische podcasts vinden en bovendien buitenlandse podcasts die veel door Nederlanders worden beluisterd. Deze zijn gemakkelijk te vinden via zoektermen of via de categorieën. Je kan ze direct op de site luisteren, of opslaan op je mp3 speler. Hiervoor kun je je abonneren zodat de laatste afleveringen automatisch op je iPod komen als je hem in je computer steekt.

Er zijn veel nationale stations die hun uitzendingen beschikbaar stellen, maar omdat podcasts zo gemakkelijk te maken zijn, staan er vele nieuwe makers van entertainment en informatie op. Dit kan heel leuk vermaak of nuttige informatie opleveren. Soms is de kwaliteit echter niet top. Gespod probeert de goede eruit te halen door op de site de best beluisterde podcasts bovenaan te plaatsen.

Maar niet alleen muziek vindt je hier. Ook videobeelden, vodcasts, worden steeds populairder en ook deze kan je hier downloaden en in de trein bekijken, zoals bijvoorbeeld de dagelijkse MTV headlines.  

www.gespod.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws