Joris Voorn, Bart Skils en Secret Cinema

Partyscene Redactie | 3 november 2006
headlines

Op de verschillende party fora werd er al halsreikend naar uit gekeken, een nieuwe Technotrixx, en wel op zaterdag 23 december. Met optredens van Joris Voorn, Bart Skils en Secret Cinema.

Bij de Nightlive Awards werd de Matrixx in Nijmegen op 1 november gekozen tot de populairste club van het land. Technotrixx is het technofeest van deze populaire uitgaansgelegenheid.

Het verhaal van Joris Voorn z’n carrière leest als een jongenstechnoboek. Als part time dj en student architectuur aan de Academie voor Beeldende Kunst kocht hij rond 2000 zijn eerste echte apparatuur en al snel werden zijn producties opgepikt door het kleine Nederlandse Keynote label. Hij brak als ‘beste nieuw talent’ door op de (toenmalige) Dutch Dance Awards 2002, en ging daarna als een komeet. Hij stond kort daarop op Awakenings en daarna op zo’n beetje elke technofeest dat er toe doet. Buitenlandse boekingen zijn er volop, en zijn singles en album op SINO (het label van Technasia) en de nieuwe release op het label Sound Architecture uit Rotterdam is een regelrechte hit. Onder de naam Rejected is Joris samen met Edwin Oosterwal hard op weg het hottest producers-duo van het moment aan het worden.

Bart Skils samen met Dylan Hermelijn
Secret Cinema is de hype voorbij, en is beslist een van de beste live acts op technogebied. Hij timmert al aan de weg sinds de vroege jaren negentig en zijn geluid is goed bekend van Terneuzen tot Tokyo. In Nederland en ver daarbuiten kent Secret Cinema zijn gelijke niet. Die sound is goed te beluisteren op het meesterlijke album Skunk & Espresso dat begin dit jaar uitkwam en een echte klassieker kan worden genoemd. Op 23 december gaat het helemaal live in The Matrixx. Want daar ligt eveneens de kracht van Jeroen Verhey alias Secret Cinema: een sublieme live techno-performance.

Bart Skils behoeft nauwelijks introductie. Zijn wortels liggen duidelijk in de fameuze club Mazzo in Amsterdam. Daar was hij resident op de Static party’s - altijd druk bezocht met een vette sfeer. Daarna stond hij op de moeder aller technofeesten, Awakenings, en op de fijne kleine feesten zoals Voltt. In The Matrixx zal hij zeker tot zijn recht komen.

De entree is slechts een tientje maar je dient wel 20 jaar of ouder te zijn om binnen te komen. Meer info vind je op www.matrixx.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws