Fatboy Domino

Partyscene Redactie | 2 november 2006
headlines

Fatboy Slim gooit er maar wat graag een wedstrijdje tegenaan om mensen bij zijn product te betrekken. Nu heeft hij fans opgeroepen een kort filmpje bij zijn nieuwe single ‘Champion Sound’ te maken.

fatboy slimChampion Sound is de nieuwe single van Fatboy Slim. Zoals we van de man gewend zijn is er ook dit keer een übercoole videoclip gemaakt. Nu was het de beurt aan regisseur Steve Clashier om een fraai staaltje kampioenschap neer te zetten, in de vorm van een ingenieuze domino. Twee meisjes nemen het huis van Fatboy over en maken een gigantische domino met zo ongeveer alles wat los en vast zit in het huis. Dat alles gefilmd met hun gsm. Goed, tot zover de officiële video.

Fatboy Slim roept nu de hulp in van zijn vrienden op zijn Myspace site. De dj roept zijn vrienden op om zelf ook een filmpje te maken. Het mag 30 seconden duren en het onderwerp is, net als in de echte videoclip, domestic dominos. Je mag dat doen met je gsm, maar ook met een camera. Fatboy Slim zal persoonlijk de winnaars uit de inzendingen zoeken en die krijgen allemaal een ultrahippe mobiele telefoon (Nokia N93). Je kunt je inzending mailen naar mail@skint.net met als onderwerp Domestic Dominos. Ben inventief en maak je eigen, verbazingwekkende domino. Je kunt je filmpje insturen tot 30 november.

Bekijk hieronder de echte clip bij Champion Sound:    

n

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws