Uitslag Nightlife Awards 2006

Partyscene Redactie | 2 november 2006
headlines

Prijzen waren er gisteravond in verschillende categorieën en ook per regio. De laatste maanden kon het Nederlandse publiek op de genomineerde uitgaansgelegenheden stemmen.

nightlife awardsVia sms, waarvan de inkomsten naar Dance4Life gingen, en internet werd massaal gestemd. Ook de stem van een onafhankelijke jury, die gelet heeft op aspecten als veiligheid, gezelligheid en innovatie, telde mee. De Rotterdamse club Hollywood Music Hall werd uitgeroepen tot het populairste uitgaanscentrum van Nederland. The Matrixx uit Nijmegen is gekozen tot de populairste club van het land, Bar Dancing Kerkplein uit Breda mocht de award voor populairste discotheek mee naar huis nemen en de Musk uit Hilversum die voor populairste restaurant club. Armin van Buuren, vorige week nog uitgeroepen tot de populairste Nederlandse dj ter wereld, kan de Slam! FM Dj of the Year award op zijn schoorsteenmantel zetten.

Maar het waren gisteravond niet alleen clubs en dj’s die in het zonnetje gezet werden. Ook minister Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie ontving een award. De politica had zich het afgelopen jaar ingezet voor de verbetering van het deurbeleid bij de Nederlandse discotheken en werd door Koninklijke Horeca Nederland dan ook benoemd als ambassadeur van de discothekenbranche 2006.

Meer info vind je op www.nightlifeawards.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws