Heroes of Techno viert 5 jaar P60 jubileum

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Sindsdien hebben vele nationale en internationale artiesten op het podium gestaan van P60 en Heroes of Techno heeft daar ook haar bijdrage in. 5 jaar succesvol bestaan als poppodium in Amstelveen is erg bijzonder. Heroes of Techno gaat daarom op zaterdag 4 november ongelofelijk uitpakken met een line-up waar de organisatie zeer content mee is. Er staan vele artiesten op het verlanglijstje van Heroes of Techno en voor deze 5 jaar viering is bovenaan begonnen. Tot grote vreugde kon al redelijk snel achter de naam die bovenaan stond een vinkje geplaatst worden. Technoheld nummer 1 genaamd Dave Clarke zal een drie uur durende special set uit zijn cdkoffer (!) doen toveren en eindelijk het dak er compleet afblazen! Het lijstje werd er weer bij gepakt en al snel werd de tweede headliner bekend. Spaanse offbeatmeester Oscar Mulero zal ook op de flyer & het podium te bewonderen zijn! Om de line up compleet te maken is Bart Skils teruggevraagd en hij kon natuurlijk geen nee zeggen om deel uit te maken van deze bijzondere avond. Amstelveens talent Jouk Deville gaat de avond starten.

De bijzondere line up & tijdtabel van 5 jaar jubileumspecial op zaterdag 4 november op een rijtje:

22.00 23.30 Jouk Deville
23.30 01.00 Bart Skils
01.00 04.00 Dave Clarke
04.00 06.00 Oscar Mulero




Heroes of Techno zal voor deze speciale editie ook uitpakken met de special effects. De set up gaan we iets anders maken. Extra licht en laser is gehuurd, dus het plaatje is naar behoren. De eindtijd is ook aangepast en het feest gaat door tot 06.00!

De laatste editie in het najaar zal zijn zaterdag 9 december. De eerste harde editie op 10 december 2005 staat bij de meeste mensen nog goed in het geheugen gegrift. PET Duo, Sven Wittekind en andere knalden als bezetenen en de sfeer was ronduit belachelijk goed te noemen. Daarom kon Heroes het niet laten om een tweede keer keihard te gaan. Na de spectulaire set van Pet Duo die avond was het de wens van zowel de Pets als Heroes of Techno om terug te keren 9 december. Maar helaas door een communicatiefout met een promotor in Spanje is dat niet doorgegaan. Ze komen absoluut terug in 2007! Maar de line up van deze editie is er absoluut niet minder op geworden!

Line up 9 december 2006
Frank Kvitta
Marco Remus
Torsten Kanzler

Voorverkoop van 4 november is al begonnen bij de bekende vvkadressen. De voorverkoop van 9 december begint eind oktober.

Meer informatie op de website van Heroes of Techno met messageboard, foto's, voorverkoopprijs en meer gein! Zie www.heroesoftechno.nl of www.myspace.com/heroesoftechno

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws