REMF presents Collabs Session Chris Liebing and Speedy J.

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Misschien wel de eerste Rotterdammer met een buitenlands platenlabel als basis, het overbekende Plus 8 records van Richie Hawtin en John Acquiviva. Door tracks als Pullover en Something for you mind is Jochem Paap een wereldberoemde Rotterdamse (dance)artiest geworden. Later produceert Jochem Paap voor het befaamde Engelse technolabel Novamute en reist Speedy met zijn Duitse vriend Chris Liebing de wereld over met hun Collabs Sessions. De heren hebben niet alleen dezelfde kapper maar kunnen het qua muzieksmaak ook goed met elkaar vinden. Vele avonden staan ze broederlijk naast elkaar om iedere willekeurige club ter wereld te veranderen in een kolkende massa. Naast het vele reizen duiken ze gezamenlijk de studio in en hebben ze diverse releases op het Novamute-label uitgebracht onder de noemer Collabs Session.

Op het podium is het duo tot op de tanden gewapend met meerdere laptops, samplers, controlers, high-tech software en draaitafels, wat zorgt voor een gecombineerde live en dj-set. Iedere track wordt ter plekke geremixed wat ervoor zorgt dat de zaal climax na climax beleeft en dat de lach van Chris Liebing alleen maar groter wordt. Een heftige ervaring en dat maar liefst 5(!) uur lang.

Naast het Duits-Nederlands broederschap hebben we vanavond nog meer Rotterdammers te bieden. Het Rotterdamse Resonance (Strictly Techno) host de lounge in samenwerking met zgr Can, de rijzende ster uit Canada. Deze Zweed laat de lounge zweten maar met waarschijnlijk minder geweld dan binnen in de zaal. Geboren in 1982 te Stockholm heeft deze jonge man al veel bereikt in de muziekwereld. Zo is hij ht talent van de Zweedse scne en wordt hij zowel als dj en als producent volop geprezen. Zijn passie voor muziek komt duidelijk terug in zijn sets, waardoor er een breed spectrum aan verschillende soorten dance de revue passeren.

Naast zgr Can zal ook de oprichter van Strictly Techno achter the wheels of steel plaatsnemen. Perry is al jarenlang actief in de Rotterdamse housescne en zijn naam mag dan ook zeker niet ontbreken op het programma van REMF. Al jarenlang geeft hij zijn bekende Strictly Techno-feesten in Waterfront met regelmatig grote namen op de flyer. Tegenwoordig organiseert Perry samen met Bas Mooy Resonance. Bas Mooy bekend van zijn label Audio Assault is een bezig baasje. Labels, promotor, producer , bookingsagent en een veelzijdige dj die zich vanavond van zijn zachtere kant laat zien. Boris Ross van het Luxaflex-label zal ook zijn platencollectie diep uitspitten voor de betere platen. Verwacht van hem een lekkere mix van diepe techno gecombineerd met wat minimal-invloeden.

De oude bioscoop zal weer trillen op haar grondvesten met deze giganten van de hedendaagse technowereld. Een goede reden om weer eens ouderwets uit je dak te gaan in Rotterdam!



REMF presents Collabs Session Chris Liebing and Speedy J
Friday 10 November 2006
Off-Corso

Artists Main Hall:
Collabs Session Chris Liebing and Speedy J ( 5 hr set )

Artists Lounge:
Hosted by Resonance ft zgr Can (Pickadoll Recordings, Furry Music ) SE,

Perry (Resonance, Strictly), Boris Ross (Luxaflex) and Bas Mooy.

Visuals: TBC

Styles: Techno and Minimal house.
Tickets: 15,-

Passepartout en Daytickets allowed: Yes

Website:
www.speedyj.com[url] / [url]www.remf.nl / www.cl-rec.com


More info/ Bio:
Time: 23:30 till 06:00
Location info : Off Corso, Kruiskade 22 , Rotterdam www.off-corso.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws