Halloween Hallelujah

Partyscene Redactie | 27 oktober 2006
headlines

Aanstaande dinsdag 31 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse maximale griezelfestijn, Halloween. Maar vanavond, 27 oktober, kan je al lekker freaken op een duistere locatie…
Halloween
In Amsterdam stad is namelijk een heidens schip aangemeerd. Men zegt dat het er spookt. De hele nacht klinken er helse geluiden vanuit het enorme ruim. Iedereen die er vervolgens levend vanaf komt, is helemaal wit, heeft wallen onder zijn ogen en kan niet meer in een rechte lijn lopen.

De calvinistische autoriteiten hebben er alles aan gedaan om het schip uit de haven te weren, maar tevergeefs... het spookschip heeft toch gewoon een ligplaats afgedwongen en hun godslasterlijke feesten gaan gewoon door. Dus nu bundelen Frantic Friends en Bad Taste Unlimited hun krachten om het schip te heiligen…

Halloween is natuurlijk de meest geschikte gelegenheid om het kwaad recht in de ogen te kijken. Zorg dan ook dat je zo verkleed bent dat je niet opvalt tussen het demonisch gespuis, of dat je juist een statement maakt met je outfit. Kom bijvoorbeeld als Heilige Geest, Vliegende Hollander, wolf in schaapskleren, bekeerde kruisvaarder, necrofiele non, gekielhaalde goth, Ghostbuster, preutse piraat, vermanende parkeerbeheerder of als jezelf tijdens je catechese.
MS Stubnitz
Eenmaal binnen zal je zien dat drinken, gokken en dansen niet zondig hoeft te zijn, maar ook een heilig doel kan dienen. De bedoeling is om deze rituelen door te zetten totdat het daglicht alle demonen doet verdwijnen. Doe mee en houd moed tot een christelijk tijdstip, dan maak je kans op de heilige graal!

Optredens van o.a. Matik, Paulo Rossi, Linke Soep & Zuivere Koffie, MNO, Helpende Henk, Rosso & Rolex, GrandSoif, Luke Skywalker, Goldfinger, Sleazy Ni, Willempje, Club zonder Filter, Van Harte Geteleviseerd en Luid&Duidelijk!

Routebeschrijving en meer info op www.badtaste.nl/halloweenhallelujah

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws