Duncan verlaat ID&T

Partyscene Redactie | 25 oktober 2006
headlines

Steeds meer tekenen wijzen erop dat Duncan zijn bedrijf ID&T gaat verlaten.

ID&T en Q-dance zijn geen moeder- en dochterbedrijf meer, maar één bedrijf geworden. Alhoewel dit reeds vlak na de zomer een feit was, is hier nooit openlijk over gepraat met de pers. Zonder dit bekend te maken aan het grote publiek is het Q-Dance personeel het ID&T pand aan de Rhoneweg in Amsterdam ingetrokken.
Q-Dance
Op 26 december verlaat Duncan met zijn vrouw Lisca en twee kinderen het land. Ze zullen 1,5 jaar in Australië verblijven, en Wouter Tavecchio van Q-Dance, een vriend van Duncan die hij zijn hele leven al kent, neemt de zaken van ID&T en Q-dance waar in die tijd.

Dit terwijl Duncan afgelopen januari, net na de muzikale ommezwaai van Innercity, nog in een interview vertelde dat hij nog minstens vijf jaar bij ID&T wilde blijven en pas rond zijn 40ste een jaar vrij zou nemen. Thunderdome (2 december) en Innercity (16 december) worden dus zijn (voorlopige?) afscheidsfeestjes voor het grote publiek, terwijl er op 22 december een afscheidsborrel in intiemere kring zal plaatsvinden. Convertible, het ID&T (relatie)feest op 18 november in de Amsterdamse Passenger Terminal waar Lisca (creatief) bij betrokken is, wordt dus haar persoonlijke (voorlopige?) afscheid van de Nederlandse dancescene.

ID&TDit weekend op 28 oktober vindt er overigens nog een editie van Sensation White plaats in Polen, met o.a. Tom Novy, Junior Jack & Kid Creme en Marco V. De buitenlandse edities van Sensation zullen vermoedelijk nog door Duncan (mede)aangestuurd worden vanuit Australië, terwijl Wouter naar alle waarschijnlijkheid de twee Nederlandse edities zal runnen. Ervaring hiervoor is zeker aanwezig, met Q-Dance producties als Qlimax in het Gelredome, waar het show element en aankleding eveneens een zeer grote rol innemen.

Of dit slechts een voorlopig vertrek is van Duncan uit de Nederlandse dancescene en of hij weer terugkomt is niet duidelijk, zowel Duncan als Wouter wilden beiden helaas geen commentaar geven.

www.id-t.com

www.q-dance.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws