Museumnacht: nu ook met clubs!

Partyscene Redactie | 25 oktober 2006
headlines

Op 4 november kun je 40 Amsterdamse musea in één nacht bekijken: met behulp van boot, bus en fiets van NEMO naar het Filmmuseum, en van het Stedelijk naar FOAM. Ook werken verschillende clubs mee dit jaar.

Word verrast door live optredens, dj’s of spannende workshops en vind versterking in cocktails, Turkse thee of Russische wodka. Nog energie over? Ga dan door naar één van de zeven clubs waar je met korting naar binnen kan. De Panama, 11, Melkweg, Sugar Factory, Bitterzoet, Odeon en Hotel Arena doen hieraan mee. Zo is er o.a. Bold in Panama met King Britt en Moonbootica, Artbeat in 11 en Bed in Hotel Arena.

Partyscene heeft speciaal voor deze Museumnacht, onder het mom van “De N8 van…”, een lijstje van aanraders samengesteld, welke je ook op de site kan vinden. Uiteindelijk is de N8 van Partyscene.nl een mengelmoesje geworden van dance, jeugdherinneringen, plat vermaak (wodka!) en cultuur.
Joost van Bellen
Artis:

Dé kans om 's nachts door Artis te dwalen.

FOAM: The Kate Show

Kate Moss is niet alleen een supermodel, maar ook een muze en stijlicoon. Na afloop cocktails en tunes in het FOAM café.

Electro Côco:

Tijdens de N8 is deze stek dé plek om je te verliezen in exotisch muzikaal geweld. Electro Coco is geen house, maar heeft invloeden van samba en drum 'n bass in zich. Een aanrader. Check ook zeker het museum zelf.

Stedelijk Museum CS:

Kunst, cultuur en uitgaan (11) verenigd in het Post CS-gebouw. Stoelen, bordjes, bestek, bewegwijzering, de pakjes van stewardessen en de luchthaven zelf? Alles in de wereld van luchtvaart is vormgegeven door ontwerpers. Hoe de ontwerpen (of het design) en de architectuur veranderden in de loop der tijd kun je bekijken in de tentoonstelling Airworld en na 02.00 door naar 11.

Ook leuk zijn: mix van levenslied & rap met Mr. Wix en De Jeugd van Tegenwoordig, oude muziekclips kijken in 't Filmmuseum, de mechanische wodkabar (want wodka is altijd leuk) bij Waag Society op de Nieuwmarkt en multitalent Joost van Bellen met in het Verzetsmuseum zijn interpretatie van een roze n8.

www.n8.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws