Exxellent Du Cirque: dance en show op niveau

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met Exxellent Du Cirque op zaterdag 11 november in The Matrixx in het vooruitschiet, is dat precies wat er verwacht mag worden: een editie van eXXellent op hoog niveau - in dit geval niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk! Waarbij DJs Benjamin Bates, Tony Chacha vs Sidney Samson, Victor Coral en Chiel S helemaal deel uitmaken van een cricus van show, dance en spektakel.

Exxellent Du Cirque is een speciale editie van het populaire Matrixx feest, waarbij oogstrelend circus wordt gemengd met de energieke en uplifting sounds van een stevige line-up: Benjamin Bates, Tony Chacha vs Sidney Samson en Victor Coral. Kortom, de crme de la crme van de betere club, hardtrance, house en groovesound Waarbij de avond wordt geopend door onze eigen Chiel S.

Exxellent Du Cirque op 11 november geeft alle ruimte aan een trendy en fashionable publiek om weer meegevoerd te worden in een nacht van dans, dance en hoog vermaak in de touwen van The Matrixx. Ladies and gentlemen! Madames et monsieurs! Richt de blik omhoog, aanschouw de circus-acts, dans op de muziek: je bent op Exxellent Du Cirque.... Enjoy the show!

Party-info:
Saturday 11 November
Doors open: 22.00 till 05.00
Entrance: 15.- (at the door)
Age 20+

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws