Awakenings pakt uit in Gashouder met superieure line-up

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit zijn de laatste twee afleveringen in de Gashouder tot april 2007.

Awakenings maakt wederom indruk met een line-up van oude helden en debutanten, waaronder Alex Under, Alexander Kowalski, Joey Beltram, Piet van Dongen, Magda, Der Dritte Raum en de British Murder Boys.

In de eerste nacht zal Alex Under, d techno man van het moment, de Gashouder in een live set voor het eerst verhitten met zijn Spaanse temperament. Terug op Awakenings is Alexander Kowalski! Hij maakte met zijn schitterende live-act deze zomer nog veel indruk op het Awakenings festival, en zal nu ook de Gashouder op zijn kop zetten. Technolegende Joey Energy Flash Beltram komt terug na zijn ronduit vlammende set deze zomer, en ook de eveneens uit New York komende Dylan Drazen vliegt weer over. De vrijdag brengt tevens een aantal veelbelovende debutanten; het hard scratchende en bruut mixende Britse duo Ben Long & Jamie Bissmire a.k.a. Space DJ'z en de getalenteerde Hollandse nieuwe Warren Fellow.

Op de zaterdag opnieuw een gevarieerde avond met Magda, de minimalkoningin, die terug is na haar broeierige set op Awakenings festival. We vieren ook de terugkeer van The Advent, met hun energieke liveset van stevige electro en techno. Piet van Dongen, groot Nederlands technotalent met een release op Wolfskuil maakt zijn debuut, net als super live-act Der Dritte Raum bekend van hun tijdloze klassieker Hale Bopp. De italiaanse tandem Markantonio & Rino Cerrone zullen samen op 6 decks hun perfecte techniek etaleren in een swingende en funky set.

Preach is ook weer terug na zijn knallende debuut in de Gashouder begin dit jaar. De uit Birmingham afkomstige British Murder Boys (Surgeon & Regis) zullen met hun donkere innovatieve combi van live-act en dj-set deze editie onvergetelijk afsluiten.

De voorverkoop is begonnen! Kaarten kosten 35 euro ex fee, een combiticket voor twee dagen is 65 euro ex fee.

Voor meer informatie kijk op www.awakenings.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws