Een uurtje langer dansen op André Galluzzi

Partyscene Redactie | 22 oktober 2006
headlines

Komend weekend gaat de wintertijd in, en dus gaat de klok een uur terug. Dat betekent dat we aanstaande zaterdag een uur langer kunnen clubben. Voor de organisatie van Room 22 in de Poema in Utrecht de uitgelezen mogelijkheid om de man van de lange sets, André Galluzzi, weer een keer naar de Poema te halen.

Andre GalluzziRoom 22 staat voor ‘smerige house’, in de positieve zin van het woord. Bij André Galluzzi uit Duitsland staan deze woorden op zijn voorhoofd geschreven. Een moderne kruising tussen een DJ en een rockster uit de jaren '80: de resident van de beruchte Panoramabar in Berlijn ademt het ultieme feestgevoel. André is één van de drukste artiesten van Duitsland, en dat heeft een reden. Hij is berucht, beroemd en geliefd om urenlange dj-sets waarin alles van minimale house tot donkere techno de revue passeert.

Ook in Nederland is deze publieks DJ in-hart-en-nieren ongekend populair en heeft hij met verschillende lange sets al de harten van vele technoliefhebbers gestolen.

De opening van de avond is voor rekening van Michael von L. Deze sympathieke alleskunner uit Haarlem stond al eerder met groot succes in de Poema, en keert nu terug om te openen voor een van zijn idolen. Kaarten voor deze avond kosten 8 euro in de voorverkoop, en 10 euro aan de deur.

Meer info: Poema, Cocoon & Taksiplanet

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws