Static & 11 present Pokerflat night op het ADE

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande zaterdag staat iedereen dan ook weer klaar om 11 van de nodige beats te voorzien en voor het ADE pakt Static ditmaal uit met een Pokerflat label night.

Pokerflat is al jarenlang een van de toonaangevende labels als het gaat om het brengen en in stand houden van kwalitatieve dansvloermuziek. Zo releasde het Berlijnse label afgelopen jaren artiesten als Trentemoller, Richie Hawtin, Guido Schneider en natuurlijk Steve Bug. Met een constante stroom van meer dan 75 releases en verscheidene artiesten albums heeft het label de afgelopen jaren een sterkte reputatie opgebouwd en deze zaterdag komt de Pokerflat crew in 11 hun nieuwste muziek laten horen.


Guido Schneider...

Als gasten zijn Martin Landsky en Guido Schneider live uitgenodigd. Guido Schneider maakte met zijn eerste solo releases grote indruk en zijn tracks en live set staat bekend om de funky basslines en het hoge party gehalte. In 11 zal hij een live show verzorgen en zijn beste tracks in wervelend optreden laten horen. Martin Landsky is de gast DJ van de avond. Martin Landsky is al jaren een van de vaste krachten van het Pokerflat label, zo releaste hij 5 jaar geleden al zijn eerste 12 op het label. Als DJ heeft hij de kracht om het publiek mee te nemen op de muzikale trip tussen house, minimal en techno. Diep groovende beats met een uiterst dansbaar jasje.

Host van de avond is zoals altijd Bart Skils. Zn nieuwe 100% Pure release ligt net vers in de schappen en vanavond zal hij samen met de Pokerflat gasten 11 meenemen op een muzikale rondvaart met veel gezelligheid en vooral veel goede muziek.

De timetable voor de avond:
22.30 1.45 Bart Skils
1.45 2.45 Guido Schneider *live
2.45 5.00 Martin Landsky

Zaterdag_21 oktober
Static & 11 present Pokerflat Recordings
Live: Guido Schneider (Pokerflat, Berlin)
DJs Martin Landsky (Pokerflat, Berlin), Bart Skils (Voltt, 100% Pure, Amsterdam)
VJs Out of Order | Entre 15 euro | Voorverkoop 15 euro | 11_ben_je_zelf pashouders ontvangen twee drankmuntjes | Openingstijden 22.00 05.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws