Krakers dwarsbomen signeersessie

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De krakers zelf noemden het een afscheidsfeestje', zogenaamd ook leuk voor de buurt en winkelend publiek. Feestje of niet, feit is dat de politie de straat afzette uit veiligheidsoverwegingen en de ME het krakerspand binnenviel. Tientallen winkels waren niet bereikbaar en het tramverkeer in de Leidsestraat lag stil.

Dit alles had tot gevolg dat de geplande signeersessie van Housequake, ook wel bekend als het muzikale samenwerkingsverband van Roog & Erick E, geen doorgang kon vinden. Deze stond s middags gepland in de KPN 576 Store, Leidsestraat 51. Vandaar dat Housequake aanstaande zaterdag 21 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, in de herkansing gaat. Fans kunnen het album, bestaande uit een cd gemixt door Roog & Erick met als bonus een spectaculaire dvd, tussen 16.00 en 17.00 uur laten signeren door de twee top DJs in de 576 store. Ook zelfmeegebrachte platen, T-shirts, telefoons en zelfs lichaamsdelen voorzien ze lachend van een handtekening. Als de anarchie het toelaat tenminste



De Housequake cd /dvd is deze maand voor 17,99 euro exclusief verkrijgbaar bij de 576 Store in Amsterdam (Leidsestraat 51) en in Den Haag (Vlamingstraat 13). Pas vanaf 4 november ook verkrijgbaar via de reguliere kanalen. Voor meer informatie over Housequake zie: www.housequake.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws