Soundamentalism voor het laatst in B.u.m.b.

Partyscene Redactie | 17 oktober 2006
headlines

Nee, Soundamentalism gaat niet verdwijnen uit het nachtleven. Feit is gewoon dat de B.u.m.b. de deuren gaat sluiten en dat de clubavond dus een ander onderkomen moet gaan zoeken. Het is namelijk gewoon het plan om door te gaan, maar dan op een andere locatie.

ortzrokaVoor het zover is, wordt zaterdag in ieder geval op gepaste wijze afscheid genomen van de huidige locatie. Over de programmering is ook goed nagedacht, want met Darko Esser, Ortzroka en Taras doet de organisatie hun beste avond nog eens dunnetjes over. Soundamentalism wil nog één keer knallen in de B.u.m.b, aldus een woordvoerder van de vierkoppige organisatie, die een doorgeefluik wil zijn van goeie kwaliteitsmuziek aan een breed publiek.

Ze hebben daarom een aantal artiesten uitgenodigd, die eerder de B.u.m.b. al op zijn kop zetten. Darko Esser, de man die op dit moment furore maakt met zijn tracks, programmeur is van Doornroosje in Nijmegen en die de op de eerste editie van Soundamentalism in februari een gedenkwaardige set neerzette, komt dat zaterdag nog een keer doen. Ook Ortzroka is er weer bij. Het duo uit Londen is door Soundamentalism voor het eerst naar Nederland gehaald en de reacties waren overweldigend. Ook deze keer draaien ze een set van minimal, acid, tech-house en breaks. Boeker Taras kan in dit verhaal natuurlijk ook niet ontbreken achter de draaitafels.

De reden dat deze drie er zaterdag 21 oktober weer staan is voor Taras simpel. “Terugblikkend op de mooie Soundamentalism edities die we gehad hebben, ben ik het meest trots op de edities met Darko Esser en Ortzroka. Waarom? Dat is gewoon een gevoel dat we met z’n allen hadden.” Met dit feest sluit Soundamentalism een mooie periode af en de organisatie zegt snel weer op te duiken op een andere locatie. Hou dat dus in de gaten.        

Surf voor meer info ook naar www.soundamentalism.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws