jayPod

Partyscene Redactie | 17 oktober 2006
headlines

Dj’s die draaien vanaf hun iPod, leuker wordt het niet, wel makkelijker. Dj Paul jay draait op donderdag 26 oktober in ieder geval niet van zijn eigen iPod, maar wel met de jouwe. Neem je favoriete tunes dan mee naar Paradiso.

Je kunt natuurlijk wel eens een nummer aanvragen en met een beetje geluk draait een dj dat dan, maar over het algemeen heb je geen invloed op een dj-set. Dat is tijdens ParaPlay in Paradiso wel even anders. Dj Paul Jay draait namelijk alleen jouw muziek. Hij neemt niet zijn eigen muziek mee, maar gebruikt de playlists van de iPods van de bezoekers. Wil je je favoriete nummers eens goed hard horen, neem dan je iPod mee en kom naar Paradiso.

paul jay

Hoe gaat dat nou in zijn werk? Je kunt je playlist thuis al uploaden via de site van ParaPlay. Lukt dat niet, dan wordt je playlist ingescand bij de deur van Paradiso. Alle tracks worden met elkaar vergeleken en de top 50 van de meest gespeelde nummers uit de playlists worden gedraaid en gemixt door Paul Jay. Ook daar heb je nog invloed op, want je kunt op nummers stemmen en elkaar sms’en. Alles is op grote schermen te volgen. Diegene die uiteindelijk de meeste muzikale matches heeft met andere bezoekers wint een doorlopend entreebewijs voor Paradiso, tot het eind van dit jaar. ParaPlay is de openingsavond van het Transito festival 2006.  

Meer info vind je op www.paraplay.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws