Wasteland

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De leren outfits, latex jurkjes en professionele uniformen mogen de kast weer verlaten om getoond te worden op dit extravaganza in de PowerZone.

De naam Wasteland staat inmiddels synoniem voor entertainment. Uitdagende internationale shows, optredens door Nederlandse top notch fetish-artiesten, een geweldig thematisch decor, uitgebreide en volledig ingerichte dungeons en vele djs zijn de ingredinten die leiden tot een onvergetelijke nacht vol onnavolgbaar vermaak.

Enkele van de - niet te missen - optredens op 4 november zijn ondermeer die van de tot Queen of Burlesque gekroonde Kittie Klaw (UK); de fashionshow van ht Nederlandse corsetlabel JC Creations; de bondageshow van Mrs Amrita (Jap) en de show van Snakewoman RoseZone (GER).



Op 4 november zullen drie verschillende muziekstijlen de nacht met opzwepende beats vullen. In de grote zaal zal naast Natarcia, Benny Rodrigues en de Duitse dj Clark Kent, dj Tony ChaCha ,de man achter de hitsingle Slut, de line-up compleet maken. Terug van weggeweest op Wasteland is d Nederlandse dj Monte La Rue, welke de gehele avond de lounge-area zal voorzien van de juiste sound.

De beruchte nietsontziende Wasteland doorbitches zijn de bewakers van Wasteland. Check de fameuze en uiterst stricte dresscode op de website www.wasteland.nl en imponeer door creatief te zijn. Voor de mensen die de dresscode ter plaatse nog willen aanvullen is er de stand van Wow...dont tell mom, waar op de avond zelf nog het n en ander kan worden aangeschaft.

Wastelandthe Wildest Party on Earth!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws