David Vendetta in da house

Partyscene Redactie | 11 oktober 2006
headlines

David VendettaOp zaterdag 21 oktober is David Vendetta te gast in de Rotterdamse Thalia Lounge. Hier zal hij laten zien en horen waarom hij wordt bestempeld als 'the next big thing from France'.

De komende tijd zijn er veel Franse dj’s in ons land te vinden. Aankomende zaterdag 14 oktober staat Bob Sinclar in de Amsterdamse Escape tijdens de viering van het 20-jarig bestaan. Vrijdag 27 oktober is Jack de Marseille in de Rechter te Eindhoven te gast. En David Vendetta is de nieuwe naam die komt bovendrijven vanuit de Franse house scène. Binnen zeer korte tijd veroverde hij de clubs in Parijs en later de rest van Frankrijk. Daarna was de rest van de wereld aan de beurt. Van Johannesburg tot Sint Petersburg en van Barcelona tot New York. Overal waar deze man achter de draaitafels verscheen, werd hij met luid gejuich ontvangen.

Naast het draaien houdt de Fransman zich ook bezig met het produceren van muziek. Zijn producties en remixen vinden gretig aftrek bij alle grote house dj's en het is dan niet verwonderlijk dat Roger Sanchez hem spotte en verschillende remixen liet maken voor zijn populaire Stealth label. Daarnaast was hij te gast op zijn Release Yourself avond in de Pacha te Ibiza.

Naast Vendetta is ook Nederland goed vertegenwoordigd met Erick E, Ricky Rivaro en Chris Rox. De voormalig programmeur en resident dj van The Thalia Lounge heeft het afgelopen jaar een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en is hard op weg om zich bij de grote mannen te scharen. Niet voor niets is hij dan ook door Fullhouse Events gevraagd om in november de Maassilo op te warmen voor niemand minder dan Erick Morillo.

Deze nieuwe houseavond, genaamd Call Me, zal vanaf 21 oktober elke derde zaterdag van de maand plaats vinden in The Thalia Lounge en elke keer zal de organisatie een andere internationale dj uitnodigen.

www.davidvendetta.com

www.thaliarotterdam.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws