Parkzicht Black & White

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ruim acht jaar hadden de Parkzichtgangers op de renie van de inmiddels legendarische club moeten wachten en de echte diehards hadden dan ook al mnden hun kaartje in huis. Op de avond zelf was het Maasgebouw volledig uitverkocht en waren alle bezoekers het unaniem eens: The legend is back!

Kortom, de Parkrenie schreeuwde hard om een vervolg en daarom hebben de voormalige Parkzicht kopstukken besloten dit jaar opnieuw de handen in elkaar te slaan voor een nieuwe ouwe gouwe: Parkzicht Black & White. Precies een jaar na de succesvolle renie, op zaterdag 25 november, zal het Maasgebouw weer helemaal in Parkzichtsferen verkeren. En de echte Parkzichtgangers weten dat de organisatie achter Parkzicht niet van half werk houdt, dus deze toplocatie aan de Maas zal deze nacht dan ook compleet in het zwart/wit ondergedompeld zijn! Uiteraard geldt tijdens Black & White nog steeds de strikte dresscode zoals destijds in Parkzicht dus leg je mooiste zwarte,witte of combi-outfit alvast maar klaar...

Voormalig Parkzichteigenaar Clarence van der Palm: Zestien jaar geleden zijn we als eerste Nederlandse organisatie in Park begonnen met een zwart/wit feest en dat was de eerste party die echt goed aansloeg bij de bezoekers. Al gauw zag je op deze feesten iedereen in het zwart en wit lopen, dat was echt een gers gezicht. En elke party was uitverkocht h, op een gegeven moment hingen er zelfs boetieks aan de telefoon: of we de feesten voortaan effe van tevoren bij ze konden aankondigen want ze waren binnen no-time door hun witte overhemden heen. Zelfde gold voor de kledingverhuurbedrijven, echt bizar. Vorig jaar was het erg leuk, ik heb echt een superavond gehad en ik verwacht dan ook dat het ook tijdens Black &White weer supergezellig wordt!

Net als tijdens de renie zullen deze nacht verspreid over drie zalen - alle residents die Parkzicht rijk was, de revue passeren. En uiteraard zijn dat niemand minder dan Stanton, Joshua, Pat C, Ludie , Ricky da Dragon en DJ Rob & MC Joe die samen zoals vanouds een stevige live-act zullen wegzetten. Daarnaast zijn artiesten geboekt die in Parkzicht graag geziene gastdjs waren of op andere wijze een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de scne in die tijd. Denk hierbij aan de Parkneger (oftewel The Darkraver), Paul Elstak, Lars, Panic en CJ Bolland.

De voorverkoop voor Parkzicht Black & White loopt via Ticketbox en Ticketonline.nl en begint op zaterdag 7 oktober. Kaarten kosten 25 euro (excl. eventuele toeslagen). Let op: de minimumleeftijd is 25 jaar en bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden. Bovendien wordt er een strikt deurbeleid gehanteerd met betrekking tot de dresscode! Kijk hiervoor ook op www.b2s.nl



Algemene informatie:
Naam: Parkzicht Black & White
Locatie: Maasgebouw, Van Zantvlietplein 1, Rotterdam
Datum: zaterdag 25 november 2006
Tijd: 22.00 uur 06.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws