Veelzijdig I Love Techno barst op 21 oktober los

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een reis die zeker de moeite waard is; de 11e jaargang van I Love Techno heeft een hoop te bieden, de Belgen noemen het zelf een staalkaart van de beste elektronische muziek van dit moment. Gezien de lineup kunnen we ze alleen maar gelijk geven.

Een greep uit het programma zegt genoeg. Er zijn optredens van grootheden als Kraftwerk, Laurent Garnier, Dave Clarke, James Holden, Carl Craig, Technasia, Tiefschwarz, Tiga en Soulwax Nite Versions, het moge duidelijk zijn dat I Love Techno allang niet meer het puristische technofeest uit de begintijd is zoals de organisatie al zegt, dit evenement kijkt in de breedte.



Dat het Nederlandse publiek dit waardeert, blijkt uit de duizenden die elk jaar naar Gent afreizen. Ook dit jaar zal een groot deel van de 35.000 bezoekers uit ons land komen, er staan al verschillende busreizen op het programma, oa. Partynight organiseert een speciale I Love Techno-trip.

Met de vervroegde datum van I Love Techno is de voorverkoop van kaarten en bustickets alweer in volle gang. Kijk daarom snel op de sites van de betreffende reisorganisaties, of koop in ieder geval alvast je toegangskaart op www.ilovetechno.be. Tickets die op deze sites worden besteld, kunnen dit jaar voor het eerst ook over de email worden ontvangen. Andere mogelijkheden om aan kaarten te kopen zijn Ticketbox (0900 9393) en alle Free Record Shops.

I Love Techno
Zaterdag 21 oktober, Flanders Expo, Gent
Tickets: 43,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws