Loops @ Poema met Marko Nastic en Joris Voorn (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Laatstgenoemde is n van de belangrijkste mannen in de Oost-Europese technoscene, en stond al meer dan 700 dagen niet in een Nederlandse club. Marko is doorgaans te zien op evenementen als Awakenings, Pro-Jekt en I Love Techno. Nu dus eindelijk weer in een kleine, intieme club waar hij de tijd en ruimte krijgt zijn ware gezicht te laten zien.

Ook Joris Voorn schitterde de afgelopen tijd door afwezigheid in Poema. Een spliksplinternieuwe liveset van n van Nederlands grootste technohelden mag het Poema publiek niet onthouden worden, en dus wordt het hoog tijd dat Joris de trappen van de Drieharingstraat nummer 22 weer eens afdaalt.


Marko Nastic

De jeugdige Belg Kr!z is de man van de zieke tricks en skills. Kr!z verheft draaien tot een kunst, en dat geeft een extra dimensie aan zijn toch al funky platen. In Belgi draaide hij al meerdere malen op de toonaangevende Kozzmozz feesten en in de Fuse in Brussel. Deze man maakt met zijn vliegensvlugge handen van een reguliere DJ set een waar spektakel. Komt dat zien, komt dat zien!

Voor Pinxt is Loops de laatste van 3 achtereenvolgende optredens in Poema. Zo deelt hij in 3 weken tijd de DJ-booth met Preach, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, Justin Berkovi, Joris Voorn, Kr!z en Marko Nastic. Toch leuk om bij te schrijven op zijn DJ-CV!

Kaarten kosten 10 euro, en zijn verkrijgbaar aan de deur. De deuren zijn geopend van 23 tot 4 uur, en we feesten door tot een uurtje of 6.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws