Lang leve Paul

Partyscene Redactie | 5 oktober 2006
headlines

Paul van Dyk heeft een medaille van eer gekregen. De plak werd afgelopen zondag tijdens een ceremonie in Berlijn uitgereikt door de burgemeester van die stad.

paul van dykPaul kreeg de medaille als erkenning voor zijn diensten aan de staat van Berlijn. De stad wilde de dj niet alleen eren voor zijn uitstekende bijdrage die hij heeft geleverd aan de Duitse hoofdstad, maar ook vanwege zijn inspanningen voor sociale kwesties. Zo heeft de dj is bijvoorbeeld ingezet voor Dance4Life, in de strijd tegen aids en hiv. Het is een van de meest gerespecteerde awards die Berlijn aan mensen toekent en wordt traditioneel op 1 oktober uitgereikt aan mensen die zich op bijzondere wijze en met grote toewijding hebben onderscheiden.   

"This award is considerably more prestigious than the other prizes and awards I have won to date,"legt Paul van Dyk uit. “It stands for something that is most important to me other than my work as a DJ and producer: encouraging young people and improving their opportunities for the future. Because this is not something that just happens on its own, I would like to pass along this honor and dedicate the award to the Berlin organization “Rückenwind” which is dedicated to children’s education. Together with this organisation, we can give children from socially disadvantaged backgrounds a better future.” Paul van Dyk woont al heel lang in Berlijn en begon er meer dan vijftien jaar geleden ook zijn carrière als dj, in de Tresor club.

Meer info vind je op www.paulvandyk.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws