Upstruct

Partyscene Redactie | 5 oktober 2006
headlines

Upstruct heeft een net iets andere kijk op muziek. Niet voor niets staat de Britse dj en producer Paul Woolford op de komende editie. Vooruit.

paul woolfordPaul Woolford, ook opererend onder de naam Bobby Peru, had onlangs een enorme clubhit met zijn Erotic Discourse. Een vooruitstrevende plaat, die makkelijk door alle genres heen sluipt en dus ook breed gedraaid werd. Zijn eigenwijze kijk op elektronische muziek heeft hem al het nodige succes gebracht. Housegoeroe Pete Tong noemde hem al een van de nieuwe helden. Niet slecht voor iemand die er als klein jongetje van droomde om zijn brood te verdienen met twee draaitafels en een mixer. Nu zijn grote namen als Erick Morillo en Laurent Garnier fan van hem. Verwacht tijdens zijn set op Upstruct dan ook progressieve muziek, die wel uiterst dansbaar blijft.

Vanzelfsprekend geeft ook host en mede-organisator Alexander Koning acte de présence op dit Haarlemse feest. Vanuit zijn platenzaak in het centrum van Haarlem bestookt hij de dancescene. Als laatste zal ook Michael von L. achter de decks staan. Een drietal dj’s dus, die allen wars zijn van hokjes en op zaterdag 21 oktober in de Stalker in Haarlem van Upstruct een spannende ontdekkingstocht zullen maken.

Binnenkort kun je hier op Partyscene een interview lezen met Paul Woolford.

Surf ook naar www.upstruct.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws