Twee wereldprimeurs op Awakenings

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Volgende week brengt Awakenings dan ook twee primeurs die wereldwijd niet eerder vertoond zijn!

Awakenings eigen laserkoning Hugo "Einstein" Buunk heeft samen met de de Australische laserlegende Glenn "skippy" Turner voor het grootste laserbedrijf ter wereld (De firma Pangolin uit Orlando, USA) een uniek nieuw softwareprogramma ontwikkeld. Het programma "Livepro" zal zijn wereldprimeur beleven op Awakenings en voor deze gelegenheid worden zowel Glenn (AUS) als Hayden Hall (USA) ingevlogen om je te trakteren op een werkelijk bizarre freakshow.

Hun programma Livepro wordt losgelaten op de nieuwste generatie lasers waaronder lasers met "moving heads" die 360 graden kunnen draaien en die zijn natuurlijk ideaal zijn om vanuit het centrum van de ronde gashouder rond te tollen. Met 17 lasers is dit ook qua aantal de grootste lasershow die Awakenings ooit heeft gegeven.

Alsof dit nog allemaal niet genoeg is knalt Awakenings er ook qua video uit met een wereldprimeur! De whizzkids van Green Hippo (Londen) komen naar de gashouder met de nieuwste versie van hun softwareprogramma "hyppotizer"
Dit revolutionaire en ronduit hypnotiserende stuk techniek zet de wereld van licht-jockeys en vj's volledig op zijn kop. Met meer dan 1000 (!) LED-tegels en LED-strips wordt door de tovenaars van Green Hippo een bizar visueel spektakel gecreeerd.

Al eerder maakte Monumental kenbaar dat de indeling van de gashouder compleet veranderd is door werkzaamheden op het westergasterrein, en er is nu besloten om de partypeople bij binnenkomst een plattegrondje uit te delen. De lineup zal er ook opstaan dus dat is twee vliegen in een klap.

Let op: De voorverkoop is in de laatste fase dus als je het spektakel nog mee wil maken ga dan spoedig naar een voorverkoopadres.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws