Multigroove @ More Amsterdam

Partyscene Redactie | 29 september 2006
headlines

Pas was in de NL20 een artikel te lezen waarin Mick Boskamp vertelt over hippe locaties in Amsterdam, die even hip zijn en erna niet meer. Zoals de Cineac en Club More, welke op dit moment leeg staan voor verhuur.

Club MoreHier maakt Multigroove gebruik van, want in deze laatste club kan je binnenkort los gaan op een ouderwetse rave, jawel! De Amsterdamse More, sinds 2000 geopend aan de Rozengracht, is vooral bekend geworden door de vele funky houseparties. Wie herinnert zich nog de legendarische nacht met Roger Sanchez? Op zaterdag 4 november worden deze fuky house beats ingewisseld voor een mix van hardcore, harddance, oldschool, techhouse, techno en trance, oftewel rave.

Voor de More was namelijk het Rothaanhuis gevestigd op deze plek, Rozengracht 133. Multigroove, één van de oudste dance organisaties in Nederland, gaf hier vele feesten. Nadat de eerste vaste thuishaven in de Elementenstraat in het Amsterdamse Sloterdijk gebied gesloten werd verschoof de organisatie vele van hun vaste avonden naar het Roothaanhuis aan de Rozengracht. Dit werd de broedplaats waar feesten als Queensday en Queensnight, de Newyears raves, Mushroom en No Bullshit hun oorsprong vonden.

Beneden zullen dj’s als Fausto, Buzz Fuzz en Spider Willem je op de dansvloer gekluisterd houden, en boven in Nomads zijn het Franky D, Kostas Hom en San Proper die je in de “Harem of the Sjeik” VIP-room verwennen. Het feest gaat hier na 07.00 uur gewoon nog even verder. Meer info op www.multigroove.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws