Drie jaar Sundae

Partyscene Redactie | 28 september 2006
headlines

Alweer drie jaar lang host Mark van Dale iedere zondagavond zijn succesvolle feest Sundae. Dat zijn bij elkaar heel wat beats. Zondag 1 oktober bestaat Sundae drie jaar en dat wordt groots gevierd.

chus & ceballosWie jarig is trakteert natuurlijk. Daar is Sundae geen uitzondering op. Speciaal voor het jubileum heeft Mark van Dale het Spaanse duo Chus & Ceballos uitgenodigd, van Stereo Records uit Madrid. De twee Spanjaarden hebben hun sporen in de housescene al ruimschoots verdiend. Chus is dj en eigenaar van Teatro Kapital, de bekendste club van Madrid en heeft samen met Ceballos het label Stereo Records opgericht. Dit jaar verschijnt ook nog de Afterdark compilatie op het Stealth label van Roger Sanchez, die door de twee is samengesteld en gemixed. Met hun tribal techno en progressive house kan het niet anders dan dat de heren de Escape zondag keihard zullen rocken.

Natuurlijk neemt Mark van Dale zelf ook plaats achter de draaitafels. Het driejarig bestaan van Sundae is zijn eerste hoogtepunt dit jaar, want eind van het jaar viert hij ook nog eens dat hij al 25 jaar in het dj vak zit. Zijn nieuwe album Sundaesessions.wav is net uit. Ook mc Gee en de Sundae dancers zijn van de partij.

Surf voor meer info ook naar www.sundae.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws