Underworld en Sven Väth

Partyscene Redactie | 28 september 2006
headlines

Underworld geeft nauwelijks optredens meer de laatste tijd, Sven Väth daarentegen draait zich een slag in het rond. Wat hebben de twee gemeen? Een optreden op donderdag 12 oktober in Sven’s Cocoon Club.

Je hebt ze misschien wel een meegemaakt, van die legendarische optredens of shows, waar iedereen bij had willen zijn en waar iedereen het nog lang over heeft. Het dubbeloptreden van Underworld en Sven Väth is zo’n feest. De twee kanonnen van de dance treden samen op in de schitterende Cocoon Club in Frankfurt, een unieke samenwerking die hoogstwaarschijnlijk niet nog een keer zal plaatsvinden. Underworld geniet al vanaf het ontstaan een geduchte live reputatie en Sven is al jaren fan van de Britse groep en draait hun platen regelmatig in zijn dj-sets.

underworld

Ga nu niet gelijk in de startblokken staan om naar Frankfurt af te reizen, want de avond is al een tijd uitverkocht. Maar voor de die-hard fans is er toch nog een kans om er naar toe te gaan. Frenk Wiersma en Tjeerd Bijnsdorp zijn de Nederlandse partner van Cocoon en ze zijn door Cocoon Travel gevraagd om regelmatig busreizen naar de Cocoon Club te organiseren. Ook op 12 oktober gaat er een bus vanuit Nederland naar Duitsland en er is nog een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de echte fans. Ben jij een echte liefhebber van Underworld en Sven Väth, dan kun je je aanmelden via cocoonholland@gmail.com. Wees er echter wel snel bij. Voor 77 euro mag je met de bus mee en is je entree ook betaald. Als je al een kaartje hebt voor de Cocoon avond op 20 oktober op het Amsterdam Dance Event, maak je meer kans om mee te gaan. Vermeldt dan wel even de barcode van je kaartje. De bus vertrekt donderdagmiddag om 14.00 uur en rijdt na afloop van het feest, vrijdagochtend rond 6 uur, weer terug.  

  

Mocht je dit gemist hebben, de volgende busreis naar de Cocoon Club staat gepland op 16 november. Dan staat Sven Väth samen met Tiga op Organic Electronic.

Surf voor meer info naar www.cocoontravel.net.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws