Rotterdam Electronic Music Festival

Partyscene Redactie | 29 september 2006
headlines

De REMF Pilot Editie werd begin september in samenwerking met Rotterdam Marketing gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Club Cruise in Club Rotterdam door middel van een REMF Taster. Nationale en internationale pers werden geïntroduceerd met het verborgen Rotterdamse electronische netwerk en de bedoelingen van de organisatie achter REMF.

Tevens werd er een preview vertoond van de voor dit Festival gemaakte promotie DVD genaamd “Rotterdam Electric City”. Electric City is een korte film waarin vooraanstaande gevestigde en opkomende Rotterdamse electronica helden uit diverse stromingen en genres zich presenteren. Daarnaast geven zij hun mening over waarom een wereldstad als Rotterdam een soortgelijk festival als REMF nodig heeft en waarom Rotterdam juist op muzikaal gebied zichzelf onderscheid van andere steden.

REMFDe gedachte werd een idee, het idee werd een plan en het plan werd een gevoel. Een gezamenlijke missie om Rotterdam muzikaal op de internationale kaart te zetten. Een groot deel van het programma is nu ook bekend. En het draait niet alleen om producers en dj’s, maar ook  clubavonden, concerten, showcases, labelnights, workshops, master classes, exposities, kunst, cultuur, cinema en veel meer. Zeer veel locaties werken hieraan mee, zoals Off Corso, het Hilton Hotel, BUMB, Rotown, Waterfront, Club Rotterdam, Now & Wow, Bootleg DJ Cafe en Club I.Max. Op muzikaal gebied kan je ook alle kanten op, van ambient tot hardcore, van hiphop tot disco, en van electro tot techno. Kortom, de organisatie heeft grootse plannen.

Voor extra informatie, prijzen, wekelijkse updates en de line ups waarin, naast veel Rotterdammers, artiesten als Ricardo Villalobos, Özgür Can en Aril Brikha niet ontbreken, kun je vanaf volgende week op de website www.remf.nl terecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws