Anja Schneider in da house

Partyscene Redactie | 27 september 2006
headlines

Anja SchneiderOp zaterdag 30 september zal het Berlijnse label Mobilee een showcase komen doen.

Wie Mobilee zegt zegt Anja Schneider. Anja Schneider is momenteel een van de snelst stijgende namen binnen de Duitse muziekscene. Haar landelijke radioprogramma op een van de grootste stations van Duitsland trekt wekelijks tienduizenden luisteraars en houdt vele techno liefhebbers aan de radio gekluisterd om het nieuwste van het nieuwste op techno en electronica gebied te horen. Naast haar radioshow tourt de vrouwelijke dj de hele wereld over om haar geluid en label te promoten.

Buiten het dj en radio werk om runt ze samen met productiepartner en artiest Sebo K ook nog het label Mobilee Records. Mobilee vertaalt de sound van Anja Schneider in een stroom aan goede releases die momenteel grijs gedraaid worden door platenridders als Luciano, Steve Bug, Wighnomy Brothers en Ritchie Hawtin. De sound van Anja Schneider kan het best omschreven worden als energieke, opzwepend dit zal Static en de 11 zeker gaan ondervinden. Dus niet hip stilstaan en de hele avond babbelen met je vrinden terwijl je aan je Arafat sjaal frunnikt. En geen suffe clicks & clacks, maar ouderwets knallen op die dansvloer!

Uiteraard is resident en (mede)organisator Bart Skils er ook bij. Meer info is te vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws