Motion presents Darren Emerson

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is Motion gelukt om zaterdag 7 oktober de befaamde dj Darren Emerson naar Nederland te halen voor een exclusief optreden in Panama te Amsterdam.

Darren Emerson is bij het grote publiek bekend van zijn Underworld periode. Meer dan 10 jaar lang maakte hij deel uit van het vermaarde trio Underworld. In 2000 gaf Darren echter de voorkeur aan een solo carrire als dj en producer in de dancescene. Op zijn nieuw opgerichte label Underwater komen diverse hoogstaande producties van hem en andere producers uit. Remixen voor Fat Boy Slim en Space Invaders zijn slechts voorbeelden van zijn kunnen. Tijdens Motion zal Darren Emerson doen waar hij bij Underworld ook goed in was: de zaal helemaal gek maken!

Naast deze headliner heeft Motion nog drie acts op het programma staan, te weten de Proluctors, Mplay en Jesse Voorn. De Proluctors blijven doortimmeren aan de weg die naar de top leidt en mogen zich vanaf 7 oktober zich officieel Motion resident djs noemen. Jesse Voorn staat bekend om zijn heerlijke platenkeuze en weet het publiek altijd te boeien. Mplay is het aanstormend talent van deze avond. Hij zal iedereen bewijzen dat hij niet voor niets door Motion is uitgekozen om een set neer te zetten.



Naast al dit muzikale geweld, kun je uiteraard van Motion weer een prachtig gestylde locatie verwachten. De decoratie die elke keer weer anders is zal zoals gebruikelijk worden aangevuld met de visuals van het VJ collectief Vision Impossible. Het entertainment tenslotte is dit keer groots en zoals altijd van een hoog niveau.

Kaarten kosten 15 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. Kaarten zijn te koop via Ticketbox (www.ticketbox.nl). Ook zijn er kaarten te koop via BEEP! (www.beep.nl) en Amsterdams Uitburo (www.aub.nl). Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.eu.

Motion, ontstaan in maart 2003, richt zich op het neerzetten van spannende, gedurfde en consistent uitgevoerde producties. Hierbij speelt een goede synergie tussen muziek, aankleding, installaties en beeldende optredens een cruciale rol. Deze factoren moeten leiden tot een hartstochtelijk en verfrissend schouwspel. Motion doet er alles aan om een productie samen te stellen waarbij geen compromissen worden gesloten. Bij de evenementen ligt de nadruk niet op kwantiteit en grootte, maar op kwaliteit en sfeer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws