Las Palmas is er weer

Partyscene Redactie | 21 september 2006
headlines

marysolHet was een mooi sprookje, maar aan sprookjes komt altijd een eind. Ook aan het verhaal van Las Palmas. De club opende in september 2002 haar deuren in een oud pakhuis op de Kop van Zuid in Rotterdam, maar sloot ze alweer op 26 maart 2005. Met een spetterend feest, dat wel, maar dicht gingen ze. Vanwege het bestemmingsplan. Toch heeft Las Palmas in drie jaar tijd een behoorlijke indruk weten te maken. Grote feesten als Xcess, Bacardi Batbeats, Southern Comfort Zone, Absolutely Stereo, Betty Ford Clinic en Extrema trokken de club steeds weer vol en de meest uiteenlopende dj’s hebben er achter de decks gestaan.

Voor allen die met weemoed terug denken aan die goede oude Las Palmas tijden is er nu goed nieuws. De gloriedagen van de club worden eenmalig over gedaan. Clubbers met heimwee doen er goed aan op zaterdag 28 oktober naar de Cruise Terminal in Rotterdam te komen, dat ligt tegenover de oude Las Palmas, om onder de noemer van One Night Stand die sfeer van toen weer te proeven. Ook de dj’s van weleer zijn aanwezig. Natarcia, Youri Donatz,Jeroenski, Miss Monica, Marcello, Marysol, Victor Coral, Dwin, Edwin Bazen, Ramon, Mausse en 2 O’Clock Ron, ze zijn er allemaal. Ook mc’s Nova, Lex Empress en P-Pholl nemen de mic ter hand. De optredens zijn verdeeld over vier zalen, met natuurlijk toepasselijke aankleding en een dikke lichtshow. Lenard D|Ven MacMotion zorgen voor de beelden.

Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 06.00 uur. Kaarten kosten 22,50 euro in de voorverkoop en 30 euro aan de deur.

Check voor meer info ook www.club-rotterdam.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws