Karotte rave

Partyscene Redactie | 21 september 2006
headlines

Voor de echte die-hards en feestbeesten wordt het even flink bijslapen van tevoren, want het weekend van 30 september kan nog wel eens zwaar gaan worden. Tenminste als je van Karotte houdt. De Duitse dj is op zaterdag 30 september te gast in ons land en zal maar liefst dertien uur lang achter de draaitafels staan. Niet aan één stuk door, maar wel met een pauze van een uurtje. En dat uurtje is slechts bedoeld om van de Stalker in Haarlem naar de MS Stubnitz te rijden.

karotte

Karotte, die in zijn thuishaven Frankfurt bekend staat als Das Partytier, heeft een geduchte reputatie opgebouwd met zijn marathonsets van meer dan tien uur non-stop, in zijn thuisbasis U60311. De man is gestopt met zijn residentie daar en heeft zijn werkveld verlegd naar feesten en festivals door heel Europa. Op 30 september staat hij dus eerst in Club Stalker achter de decks, samen met De Man Zonder Schaduw uit Haarlem. De twee zullen zaterdagavond hun eerste platen opleggen en doordraaien tot zondagmiddag. Dat is een hele marathon, alleen niet puur in de Stalker. Waar dan wel?

Rond enen neemt Karotte in Club Stalker de draaitafels over van De Man Zonder Schaduw en zal maar liefst vier uur lang zijn beste platen draaien. Als om 5 uur de lichten aanspringen, verhuist hij, met nog 175 liefhebbers, naar twee touringcars, om door te rijden naar de MS Stubnitz in Amsterdam. Het feest op het Duitse schip begint rond half zeven ’s ochtends en duurt tot 13.00. Ook hier zal Karotte minimaal vier uur draaien en de boel ook afsluiten. Maak je borst dus maar nat voor een lang dj Karotte raveweekend. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, en alleen als combi Stalker en Stubnitz, dus wees er snel bij. De kaarten kosten 15 euro ex fee, te koop bij Trancentral Records in Haarlem en Outland in Amsterdam, en daar krijg je ook nog eens een ontbijtje voor.

Meer info vind je op www.clubstalker.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws