Club Filth verplaatst naar Hotel de Goudfazant

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar Filth zou Filth niet zijn als we ons daardoor laten afschrikken. Dus, zaterdag 23 September heeft Filth de primeur op een nieuwe nog betere locatie! Het rauwe, industriele restaurant Hotel de Goudfazant in Amsterdam-Noord.

Het volledige Filth circus zet de Goudfazant finaal op zn kop voor de ultra harige, semi-tibetaanse editie Club Filth F.C. Yeti. Het programma liegt er niet om. We hebben een super line up die alle kanten op fuift.

Filth residents WANNABEASTAR & MISS BHAVE doen ieder lichaamshaartje trillen met hun super mix van de smerigste Braziliaanse booty en vuige gitaarbandjes muziek. Zij worden gevolgd door trash nestor JOOST VAN BELLEN, die vers uit new york een broeierige bak met nieuwe muziek het land heeft binnen gesmokkeld. Dan een live optreden van de Franse SEBASTIEN LEGER, die de laatse tijd in Nederland in een househoekje rondhangt, maar live een van de beste electrotrashdance acts neerzet. En als gouden afsluiter een back to back dj set van REJECTED, de wereld beroemde JORIS VOORN met EDWIN OOSTERWAL, wereldklasse!



Maar er is meer! Wat te denken van hiphop held TOM TRAGO, blacklectic koning MR. WIX en een live optreden van KUBUS (de man achter de beats van o.a. Opgezwolle & Jawat) vergezeld door niemand minder dan top MC BANG BANG uit Engeland.

Aankleed code is niet streng, maar hoe hariger en kleurrijker, hoe beter! We zien jullie in Hotel de Goudfazant op zaterdag de 23e !

PONT VAART DE GEHELE NACHT VAN ACHTER HET CS, DE MEEST RECHTSE AFVAART!

23:00 HRS TILL LATE! TICKETS 17.50 PLUS PRE SALE FEE ; TICKETS AT THE DOOR 20.-

PRE SALE TICKETS ONLY AT:
HEAVENS PLAYGROUND - MAGNA PLAZA - AMSTERDAM
HEAVENS PLAYGROUND - GROTE HOUTSTRAAT 157 - HAARLEM
LADY DAY HARTENSTRAAT 9 - AMSTERDAM
CONCERTO UTRECHTSESTRAAT 52-60 AMSTERDAM

HOTEL DE GOUDFAZANT
AAMBEELDSTRAAT 10-H, 1021 KB, AMSTERDAM
CLUB FILTH F.C. YETI: A VERY HAIRY PARTY!
SATURDAY SEPTEMBER 23 2006

LET OP:
NIEUWE LOCATIE!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws