Famous pr. Johnny Kelvin & Mischa Danils

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Through out my life, Ive got the desire to make people happy; The Vocalist DJ Johnny Kelvin zal tijdens FAMOUS zijn woorden waar gaan maken. Dit is de man die met zijn lekkere echte Housy Club sound regelmatig een van de grootste clubs op Ibiza op zijn kop weet te zetten tijdens In Bed With Space en samen met DJ Jean de enorme hit Love Come Home scoorde. Zijn laatste album is genoemd The Art Of House dus je kunt wel raden waar deze avond naar toe zal gaan..

Een andere jongen, bij wie het succes op dit moment niet meer op kan en als een raket naar de top gaat, is Mischa Danils. Na Off My Rocker kwam hij nog sterker terug met de absolute zomer knaller; Take Me Higher. Deze plaat word gedraaid door djs zoals Pete Tong, Erick Morillo en Steve Angello. Morillo gebruikte Mischas Kneiter voor zijn laatste Subliminal Sessions compilatie.
Overigens zal je de komende tijd Mischa vaker tegen zien komen aangezien hij wederom in het bezit is van de befaamde titel; Resident DJ FAMOUS!!!

Ook zal de reeds tot Panama resident gekroonde ElSandro deze avond ons weer van een aantal lekkere platen gaan voorzien. Het is duidelijk dat deze jongen lekker aan de weg aan het timmeren is. Zo stond hij recentelijk nog in het voorprogramma van Erick Morillo en heeft hij samen met niemand minder dan Sasha en Sander Kleinenberg de after party van Dance Valley in de Panama gedraaid. Het is dus zeker de moeite waard om dit snel opkomend talent, wat zich ondertussen regelmatig tussen de grote jongens bevind, in de gaten te houden!!

We hebben deze keer ook een nieuwkomer in de Panama; Nauta Deze Rotterdammer draait al een aantal jaren mee in de nationale en internationale dance-scene en heeft een aardige boost gekregen toen hij werd ondergebracht bij Electronation! Sinds zijn gigs op onder andere Dance-Valley en FFWD beginnen steeds meer mensen hem in de gaten te krijgen en 30 September zal hij laten zien waarom.

Verder maakt DJ Franklin de line up compleet. Zijn Groovy stijl blijkt iedere keer weer een succes dus ook deze keer hebben we hier weer alle vertrouwen in.BE YOU, BE FREE, BE FAMOUS!
Armada Events: Telephone: 020 4080 846 (Stijn van Gerwen)
Panama opens at 23.00 hrs.
Tickets: 15 Euro
Tickets available at AUB Ticketshop, Leidseplein/corner Marnixstraat AUB Callcenter (0900-0191), Spoiled (Leidsestraat 27) and Outland (Zeedijk 22)
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws