Roger Sanchez lanceert nieuw album in The Sand

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In de betoverende setting van de toplocatie The Sand in Amsterdam zal hij zijn nieuwe album Come with me presenteren.

Roger Sanchez is zonder twijfel een DJ waarvoor je in de rij wil gaan staan. Iemand bij wie de platen op de draaitafel haast vanzelfsprekend een stuk beter lijken te klinken dan bij zijn collegas. Noem het zijn jarenlange ervaring, noem het de eigenzinnige attitude die Amerikaanse artiesten nu eenmaal vaak hebben, noem het de onvervalste X-factor, feit is dat Sanchez de gave zonder meer heeft om het publiek in extase te brengen. Helemaal als hij draait op zijn eigen avonden of wanneer hij de kans krijgt om zijn eigen publiek te laten zien waar hij voor staat. En dat is nu precies wat er op 23 september gaat gebeuren! Het mag duidelijk zijn dat Roger Sanchez gaat knallen met een hoofdletter K.

Dat doet Sanchez niet alleen. De ongekroonde koning van de house weet een magnifieke line-up om zich heen deze nacht. Bezoekers kunnen naast een daverend optreden van Roger Sanchez zelf onder andere collega DJs als Sebastien Leger, Sharam Jey, Gregor Salto en Tom de Neef verwachten. Bovendien zullen Chuckie en Laidback Luke voor deze gelegenheid samen achter de draaitafels te zien zijn in een uniek b2b optreden. Voeg daarbij de schitterende visuals van Off the Wall, de feilloze ritmische percussie van Norman Soares en de zoete klanken van de lieftallige MC Nova in combinatie met co-host MC Stretch en je weet dat je deze avond niet mag missen omdat hij zijn gelijke niet kent in clubland. Als was het alleen al omdat Come with me tot 7 uur s ochtends duurt!

De Come with me release party vindt plaats in The Sand bij Amsterdam-Sloterdijk. Deze imposante locatie ontstijgt qua grootte de gewone alledaagse club zonder de intimiteit van een goede clubavond te verliezen. Voor Come with me zijn 2500 kaarten beschikbaar maar wees er snel bij want de voorverkoop gaat hard. Om met Sanchez eigen woorden te spreken: this will be one of those nights you dont want to miss!

Kaarten voor Come with me kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar bij Ticketservice, Free Recordshop of via www.ticketmaster.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws