Erick Morillo in Rotterdam

Partyscene Redactie | 18 september 2006
headlines

Op vrijdag 3 november doet superstar dj Erick Morillo de Maassilo aan. Na avonden in de Powerzone, Panama en Bloomingdale is Now & Wow aan de beurt voor een avondje Subliminal Sessions met de koning van de loops en samples.

Erick Morillo is niet alleen dj. Hij is producer, remixer, labelmanager en clubpromotor. De Amerikaan is resident dj van Minstry of Sound geweest, waarvoor hij twee compilatie-albums heeft afgeleverd. Hij heeft nummers van artiesten als Witney Houston, Crystal Waters, Jocelyn Brown en Basement Jaxx geremixt. De geboren en getogen New Yorker draait al vanaf zijn twaalfde jaar. Ook in Ibiza reikt zijn sterrenstatus tot aan de hemel. Daar organiseert hij de felbegeerde en misschien wel meest populaire clubnight van het hele eiland; Subliminal Sessions, elke woensdagavond in de Erick Morillo in de MaassiloPacha. Naast Morillo is de top van de Nederlandse housescene vertegenwoordigd met Erick E, Roog, Gregor Salto, D-Rashid, Chris Rox & Baggi Begovic.

Subliminal Sessions, vernoemd naar het gelijknamige label Subliminal van Erick Morillo, staat garant voor dikke house met harde gefilterde beats en soulvolle vocalen. Net als de releases op zijn label, is Morillo wars van hokjes denken en dat is duidelijk aan zijn sets te horen. Van zwoele houseplaten tot dikke technostampers en van zwevende progressive tot lekkere elektroknallers, hij mixt alles tezamen tot een organisch geheel en is continue in de weer met samples en loopjes van andere platen, waardoor je absoluut niet stil kan blijven staan.

De geruchten gaan de ronde dat Erick Morillo in 2007 een tandje terug zal schakelen en 'slechts' zijn vaste avonden in Ibiza en een aantal andere maandelijkse residenties zal afwerken. Alleen daarom is dit een avond om niet te missen.

  • Subliminal Sessions feat Erick Morillo
  • Vrijdag 3 november 2006
  • Maassilo, Rotterdam
  • Line Up: Erick Morillo, Roog, Erick E, Gregor Salto, Chris Rox, D-Rashid, Baggi Begovic
  • www.fullhouse-events.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws