Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw kozen voor het tweede en verbouwden Club Stalker grondig. Het feest duurde door tot 07:00 uur en de muziek sfeer en aankleding waren dik in orde. Kosten nog moeite werden gespaard en de moe gedanste bezoekers konden geheel in luilakstijl uitrusten op de gereedstaande bedden.

De stijl van deze jongens heeft zich in de loop der jaren flink ontwikkeld. Toen zij hun eerste platen kochten, was het vooral de techno die de dienst uitmaakte. Techno was overal. In de clubs, op de grote feesten en op de vuigste afters die door heel Nederland gegeven werden. Na verloop van tijd kwam er echter nieuwe muziek. Electro kwam tot leven, minimal werd breder geaccepteerd en het hele muzikale landschap bloeide op. De plaatkeuze van Ille en De Man, zoals ze in de volksmond heten, groeide mee en ze werden geboekt op afters en op tuinfeesten.

Zomer vorig jaar maakten ze als duo hun clubdebuut. Vierhonderd van de fanatiekste Stalker bezoekers waren getuige van een zinderende set en deze aanhang bleef maar groeien.


Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw...

Hun voorlopige hoogtepunt beleefden de heren vorig jaar tijdens de November editie van hun feest. Stalker was van onder tot boven uitverkocht, de sfeer was optimaal en het publiek beleefde een uitzinnige avond. Deze avonden bleven niet onopgemerkt en inmiddels draaien de jongens niet alleen in Haarlem en Amsterdam, maar hebben ze een residency in Rotterdam te pakken en hebben ze op de afterparties van zowel Rockit als Free Your Mind hun stempel waardig weten te drukken.

Ook los hebben Ille en de Man hun sporen inmiddels verdiend. Ille Bitch is geboekt in de Winkel van Sinkel, Club 11 en Paradiso. De Man Zonder Schaduw heeft zijn eigen Berliner Helden avonden in Stalker en is daarnaast een van de drijvende krachten achter de immer gezellige en steeds verder groeiende Club GZG avonden.

Ille en de Man avonden zijn de avonden waar alles in Stalker op zijn plek valt. Een publiek dat van heinde en verre komt om hun helden te aanschouwen, Club Stalker die alles uit de kast trekt om ook de aankleding te laten overdonderen en twee jongens die het afzonderlijk erg goed doen, maar iedereen weet wat het betekent als de heren samen achter de tafels kruipen een compleet gekkenhuis!

Datum: 22-09-06
Open: 00.00-05.00
Prijs: 7 euro / 5 euro voor 01.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws